Μίνα Αδαμάκη

Η Μίνα Αδαμάκη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Άννα Παναγιωτοπούλου σε μια αδημοσίευτη φωτό από τα '80s

Μια σπάνια φωτογραφία από τα ‘80s δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Κλεισθένη στο Instagram.

Πρόκειται για ένα αδημοσίευτο κλικ από τα εγκαίνια του ιστορικού θεάτρου «Λαμπέτη», όπου παρευρέθηκαν πολλά από τα γνωστά ονόματα της ελληνικής υποκριτικής σκηνής. Ανάμεσα σε αυτές οι αξέχαστες Αλίκη Βουγιουκλάκη και Μίνα Αδαμάκη -η οποία έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2022- και η Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Στις 15 Οκτωβρίου του 1984 εγκαινιάζεται το ιστορικό θέατρο "Λαμπέτη" στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με το έργο του Γούντι Άλεν "Μέσα οι Αμερικάνοι" το οποίο ανεβάζει η "Ελεύθερη Σκηνή" με μεγάλη επιτυχία. Ανάμεσα στους συντελεστές του θρυλικού θιάσου είναι οι Σταμάτης Φασουλής, Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίνα Αδαμάκη, Μίμης Χρυσομάλλης, Παύλος Χαϊκάλης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Μιχάλης Μητρούσης. Το βράδυ της λαμπερής πρεμιέρας, ο Κλεισθένης απαθανατίζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη (αδημοσίευτη φωτογραφία) που παρευρίσκεται για να τιμήσει τους καλλιτέχνες, μαζί με τις πρωταγωνίστριες της παράστασης Μίνα Αδαμάκη (κέντρο) και Άννα Παναγιωτοπούλου» διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης συμπλήρωσε στα σχόλια: «Η πρεμιέρα έγινε ημέρα Δευτέρα όπου αργούσαν τα υπόλοιπα θέατρα ώστε να έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν και συνάδελφοι ηθοποιοί ανάμεσα στους οποίους και η Αλίκη η οποία τρεις μέρες νωρίτερα κάνει θριαμβευτική πρεμιέρα στο θέατρο της και με συμπρωταγωνιστή μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο έργο του Γουίλυ Ράσελ "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα"».

Δείτε τις Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μίνα Αδαμάκη και Άννα Παναγιωτοπούλου: