Φωτογραφία: instagram/@blakelively

Η Μπλέικ Λάιβλι δημοσιεύει φωτογραφίες εγκυμοσύνης, αφοπλίζοντας τους παπαράτσι που παρακολουθούν το σπίτι της

Η Μπλέικ Λάιβλι αποφάσισε το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι αν κάποιος επρόκειτο να μοιραστεί τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της θα ήταν η ίδια.

Η φανερά απυηδισμένη ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλιάς της στο Instagram, μη διστάζοντας να εκφράσει την δυσαρέσκειά της για τους παπαράτσι που έχουν περιτριγυρίσει το σπίτι της και φέρονται να την παρακολουθούν.

«Ορίστε φωτογραφίες μου έγκυος στην πραγματική ζωή, [τις δημοσιεύω] ώστε οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για να με απαθανατίσουν να με αφήσουν ήσυχη. Φρικάρετε εμένα και τα παιδιά μου.», έγραψε στη λεζάντα της συλλογής φωτογραφιών που ανάρτησε.

Φωτογραφία: instagram/@blakelively

«Ευχαριστώ όλους τους άλλους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό και για το ότι συνεχίζετε να κάνετε unfollow λογαριασμούς και δημοσιεύματα που μοιράζονται φωτογραφίες παιδιών. Είστε η δύναμη απέναντί τους. Και ευχαριστώ και τα μέσα ενημέρωσης που ακολουθούν μια πολιτική "χωρίς φωτογραφίες παιδιών". Όλοι εσείς κάνετε τη διαφορά🙏♥️. Με πολλή αγάπη! Xxb»

Η Λάιβλι, η οποία είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της με τον σύζυγό της Ryan Reynolds, δημοσίευσε 10 φωτογραφίες της, μεταξύ των οποίων λήψεις της ίδιας και του Ρέινολτς αλλά και της ίδιας με την Τέιλορ Σουίφτ.

 Φωτογραφία: instagram/@blakelively

Η πρωταγωνίστρια του "Gossip Girl" αποκάλυψε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της την περασμένη εβδομάδα στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια της 10ης ετήσιας συνόδου κορυφής Forbes Power Women's Summit στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι μοιράζεται ήδη τι κόρες Τζέιμς, 7 ετών, Ινές, 5 ετών και Μπέτι, 2 ετών.