Η Ναταλία Δραγούμη κρατάει ένα ρούχο σε κρεμάστρα

Κλειώ Ρόμπερτς: Η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη ποζάρει για πρώτη φορά μαζί με τη μαμά της

Η Ναταλία Δραγούμη ποζάρει για πρώτη φορά με την κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς, στο εξώφυλλο του περιοδικού «Hello».

Η ηθοποιός μαζί με την 17χρονη κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς, ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη για τις ανάγκες του περιοδικό «Hello» φορώντας τα μαγιό τους.

Μάλιστα, η Ναταλία Δραγούμη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram το εξώφυλλο του περιοδικού και σημείωσε: «Η αγάπη μου κι εγώ».

Τα τελευταία είκοσι χρόνια η Ναταλία Δραγούμη είναι παντρεμένη, με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον 15χρονο Φίλιππο και την 17χρονη Κλειώ Ρόμπερτς. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο ιστορικό club της Αθήνας των 90s, το Plus Soda. 

Από το πρώτο εξώφυλλο της Κλειώ Ρόμπερτς βλέπουμε ότι η 17χρονη έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μαμάς της. Μητέρα και κόρη χαμογελούν στον φακό και εντυπωσιάζουν με τα καλλίγραμμα σώματά τους. Η φωτογράφιση έγινε στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Η αδυναμία της Ναταλίας Δραγούμη για τα δύο της παιδιά είναι μεγάλη και η ίδια έχει σημειώσει σε συνέντευξή της για την κόρη της: «Μου το είχε πει η κόρη μου, μικρή όμως, ότι πρώτον δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί θέλει να είναι περισσότερο με τα παιδιά της. Και είχε πει πως δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί δεν θέλει να γκουγκλάρει το όνομα της και να την βλέπουν γυμνή. Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο».