Νατάσα Παζαΐτη

Νατάσα Παζαΐτη: Χαμογελαστή, σβήνει κεράκι για τα γενέθλιά της

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, έχει τα γενέθλιά της.

Η Νατάσα Παζαΐτη πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 56 της χρόνια και το γιόρτασε σβήνοντας τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας της.

Με την ιδιότητά της ως Γενική Χειρουργός, Χειρουργός Μαστού Ειδική στην Ογκολογική και Επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού, η Νατάσα Παζαΐτη ενημερώνει τις γυναίκες για βασικά ζητήματα υγείας και τις ευαισθητοποιεί για την σπουδαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού φαίνεται να βρίσκεται στο ιατρείο της και είναι περιτριγυρισμένη από τους συναδέλφους της.

«Σήμερα ξεκινάει το 57ο ταξίδι της ζωής μου στην τροχιά της γης γύρω από τον ήλιο. Με την εμπειρία των 56 χρόνων την αγάπη της οικογένειας μου, των συνεργατών μου και των ασθενών μου θα είναι ένα ακόμη υπέροχο ταξίδι στον χρόνο!» έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Νατάσσα Παζαΐτη έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Καρμανλή, τα οποία είναι δίδυμα -έναν γιο και μια κόρη- και σε λίγο καιρό θα γίνουν 19 ετών.

Δείτε παρακάτω τη Νατάσα Παζαΐτη να σβήνει τα κεράκια από την τούρτα της.