Νατάσα Παζαΐτη/Φωτογραφία: NDP

Νατάσα Παζαΐτη: Η κομψή εμφάνιση με λευκό σακάκι και μπεζ πλατφόρμες, στο Ηρώδειο

Στο Ηρώδειο βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Νατάσα Παζαΐτη με αφορμή την πρώτη εμφάνιση στον ιστορικό χώρο του Θεόδωρου Κουρεντζή με το νέο του καλλιτεχνικό εγχείρημα, την Utopia.

Ο διακεκριμένος Έλληνας μαέστρος διευθύνε ένα διεθνές σύνολο αποτελούμενο από κορυφαίους σολίστες του κόσμου στην Τρίτη συμφωνία του Μάλερ. Γραμμένη τα καλοκαίρια του 1895 και του 1896, η γιγαντιαία Τρίτη συμφωνία (6 μέρη με συνολική διάρκεια πάνω από 90 λεπτά) είναι ο μέγας ύμνος του Μάλερ στη Φύση και στις στοιχειακές δυνάμεις των όντων, που αγωνίζονται να ενωθούν με τον Θεό. Για τον συνθέτη, η αμοιβαία αγάπη συνιστά τον πιο θαυμαστό πόθο της ύπαρξης, που ανυψώνει τον άνθρωπο από τη φθαρτή, επώδυνη συνθήκη του. Στο τέταρτο μέρος, «Νυχτερινό τραγούδι του Ζαρατούστρα», που ερμηνεύει η μέτζο, ο Μάλερ αναρωτιέται για το νόημα της ζωής και το εφικτό της χαράς, ενώ στο πέμπτο μέρος παιδικές φωνές αφηγούνται έναν αγγελικό «γλυκό ύμνο, που από χαρά δονεί τα ουράνια». To καταληκτικό Adagio, παρηγορητικά ακτινοβόλο παρά τα σκοτεινά του περάσματα, απαντά στα αγωνιώδη ερωτήματα που προηγήθηκαν και οδηγεί το έργο στο λυτρωτικό τέλος του.

Για την παρουσία της στην μουσική εκδήλωση η Νατάσα Παζαΐτη επέλεξε ένα παντελόνι σε μπεζ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκό σακάκι, μπλούζα σε λευκή απόχρωση και ψηλές πλατφόρμες. Εδωσε την απαραίτητη λάμψη στο σύνολό της με ένα μακρύ χρυσό κολιέ. Στο Ηρώδειο βρέθηκε επίσης η Νινέτα Βαφειά που φωτογραφήθηκε με τη Νατάσα Παζαΐτη.

Δείτε τη Νατάσα Παζαΐτη στο Ηρώδειο:

Φωτογραφία: NDP
Φωτογραφία: NDP