Φωτογραφία: Instagram/@natasatheodoridou

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδειξε την κουζίνα του σπιτιού της -Ολόλευκη, με minimal design

Η κουζίνα της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι η επιτομή του minimal.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκοψε με τις κόρες της, Χριστιάνα Μπέτα και Αντριάννα Φουστάνου, τη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά και οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν θα μπορούσαν να μην παρατηρήσουν την ολόλευκη και ντιζαϊνάτη κουζίνα του σπιτιού τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του σπιτιού της.

Έχουμε δει βίντεο με την τραγουδίστρια να κάνει ένα home tour στους διαδικτυακούς της φίλους αλλά έχει δημοσιεύσει και φωτογραφίες από διάφορες γωνιές.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει ένα υπέροχο σπίτι

Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, η κρεβατοκάμαρά της βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και στο δωμάτιό της έχει και το δικό της μπάνιο.

Στον κάτω όροφο βρίσκεται το σαλόνι, το οποίο έχει έντονα χρώματα, με το ξύλινο τραπεζάκι και τον κόκκινο καναπέ να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Στους χώρους επικρατούν οι γήινου χρωματικοί τόνοι ενώ στην κουζίνα πρωταγωνιστής είναι το λευκό.

Στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το Instagram Story της κόρης της Χριστίνας, οι 3 γυναίκες βρίσκονται στο τραπέζι της κουζίνας και κόβουν τη βασιλόπιτα ενώ από πίσω φαίνεται ο ολόλευκος πάγκος, με τα λευκά ντουλάπια και κρυφούς φωτισμούς.