Φωτογραφία: NDP Photo Agency

H νέα κουπ της Δέσποινας Βανδή θα σας πείσει να κόψετε κι εσείς τα μαλλιά σας

Με ανανεωμένη εμφάνιση η Δέσποινα Βανδή υποδέχθηκε την Καθαρά Δευτέρα υιοθετώντας μία μεγάλη τάση και χαρίζοντας έμπνευση σε όλες τις γυναίκες άνω των 50. 

Η τραγουδίστρια έστειλε τις ευχές της για την Σαρακοστή φορώντας ένα μαύρο Τ -  Shirt κι έχοντας υιοθετήσει ένα ολοκαίνουριο hair look. 

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή που είχε αφήσει τα μαλλιά της να μακρύνουν αρκετά, καθώς πλέον έφταναν κάτω από το στήθος, τα απαρνήθηκε για να υιοθετήσει τη μεγάλη τάση, που δεν είναι άλλο από το καρεδάκι.

Με αυτόν τον τρόπο εκτός απ' το ότι έδωσε στιλ στα μαλλιά της, κατάφερε επίσης να αφαιρέσει χρόνια από το πρόσωπο της καθώς υιοθέτησε το κούρεμα που κολακεύει κάθε γυναίκα, ενώ δείχνει ιδιαιτέρως εντυπωσιακό στις 50+, αφαιρώντας χρόνια από το πρόσωπο.

Το συγκεκριμένο στιλ μαλλιών χαρίζει ένα πολύ νεανικό vibe στη συνολική εμφάνιση, σε αντίθεση με το πιο αυστηρό και επιτηδευμένο στιλ που έχουν πιο προσεγμένα χτενίσματα. Τέλος, το σκούρο καστανό χρώμα τονίζει το βλέμμα και τα χαρακτηριστικά της, αφαιρώντας σημάδια κούρασης από το πρόσωπό της ενώ τώρα είναι που μοιάζει ακόμα περισσότερο με την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή: