Σαλόνι καναπές διακόσμηση

Η νέα τάση στα coffee table θα χαρίσει περισσότερη άνεση και στιλ στο σαλόνι σου

Τα coffee table αποτελούν το πιο hot deco item των τελευταίων χρόνων.

Σε διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και υλικά, όλα προσθέτουν μια ωραία πινελιά στο σαλόνι μας, τόσο πρακτική όσο και ντιζαϊνάτη.

Τα γνωστά μας και ως τραπεζάκια του σαλονιού είναι μια λειτουργική λύση για μικρούς και μεγάλους χώρους, όπου μπορείς να αποθηκεύσεις πράγματα αλλά και να δώσεις φινέτσα.

Οι επιλογές είναι πολλές για να επιλέξεις το κατάλληλο coffee table που ταιριάζει στα γούστα και στο σπίτι σου.

Η τάση όμως που βλέπουμε παντού τελευταία έχει να κάνει με, όχι ένα, αλλά πολλά coffee table στο σαλόνι. Πρόκειται για μια υπέροχη ιδέα που ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια με τους deco lovers να την υιοθετούν στα στιλάτα σπίτια τους.

Τα extra coffee tables (συνήθως 2 ή 3) σημαίνουν και περισσότερες ευκαιρίες για design statement.

Έτσι, περισσότερη επιφάνεια σημαίνει και περισσότερα αντικείμενα (είτε χρηστικά είτε διακοσμητικά), περισσότερη άνεση αλλά και στιλ.

Μπορείς να βάλεις δύο ή τρία τραπεζάκια δίπλα, δίπλα ή ακόμη και κλιμακωτά και πλάγια, είτε ίδιου είτε διαφορετικού μεγέθους, ύψους, χρώματος και σχήματος.

Οβάλ ξύλινα coffee table, τετράγωνα μεταλλικά με γυάλινη επιφάνεια, scandi style ή πιο vintage και ρομαντικά, όλα μπορούν να συνδυαστούν και να δώσουν υφή και flexibility σε ένα σαλόνι.

Αντί να έχεις ένα μεγάλο coffee table που πιάνει όλο τον χώρο μπροστά από τον καναπέ σου, μπορείς να επιλέξεις 2-3 μικρά και πιο ελαφριά κομμάτια που ταιριάζουν στην διακόσμησή σου.

Θα δημιουργήσεις συμμετρία και ισορροπία ενώ θα δώσεις κάτι παραπάνω στον χώρο σου. Είναι σαν να κάνεις layering στο σαλόνι σου, δίνοντάς του ένα smart deco twist.