Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Νέο χρώμα μαλλιών για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους -Tο ανανεωμένo hair look της

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και την Ελένη Τσολάκη παραχώρησε πριν από μερικές ημέρες η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πέρασμα του χρόνου, την ψυχοθεραπεία αλλά και για τις προσπάθειες που έκαναν με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, για να υιοθετήσουν ένα παιδί.

«Μεγαλώνω πάρα πολύ όπως όλοι και χαίρομαι πάρα πολύ. Και μου αρέσει που βρίσκομαι σε αυτήν την ηλικία. Μου αρέσουν όλα σε αυτήν την ηλικία αλλά κυρίως τα ουσιαστικά. Μου αρέσει ο τρόπος που μπορώ να σκεφτώ, είσαι στη μέση σε αυτή την ηλικία. Ξέρεις το πριν και το πριν σου δίνει και εφόδια για το μετά. Βγάζεις από τη μέση κάτι παράλογα και βαρετά άγχη που δεν σου χρειάζονται καν. Εντοπίζω τις μεγάλες διαφορές στη συνειδητοποίηση», σημείωσε η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία εμφανίστηκε ανανεωμένη με νέο hair look.

Νέο χρώμα μαλλιών για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους -Tο ανανεωμένo hair look της

Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μπορεί να τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ερατώς στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης, ωστόσο από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές δουλειές αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Αυτή τη σεζόν, η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά με την Κάτια Δανδουλάκη και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς στην παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός έκανε πρόσφατα μια τηλεοπτική εμφάνιση μέσα από την συχνότητα του Οpen και όπως είδαμε ανανέωσε το χρώμα στα μαλλιά της. Πλέον έχει μια πιο γλυκιά απόχρωση του καστανού με αρκετές ξανθές ανταύγειες που φωτίζουν το πρόσωπό της.