Ο Νίκος Κούρκουλος στον Κατήφορο

Πατέρας και γιος -Ο Νίκος και ο Άλκης Κούρκουλος στο γήπεδο, με γυαλιά και πολύ στιλ

Ο Νίκος Κούρκουλος υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ζεν πρεμιέ του ελληνικού θεάτρου, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη.

Ηθοποιός με εκτόπισμα και αξιώσεις, έπαιξε μεγάλους ρόλους, αγάπησε και αγαπήθηκε με πάθος.

Ο γιος του, Άλκης Κούρκουλος, γεννήθηκε το 1967 και ήταν καρπός του έρωτά του με την Μελίτα Κουτσογιάννη με την οποία μοιράστηκε 20 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Άλκης Κούρκουλος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και οι δυο τους είχαν μια αγαπημένη σχέση.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μια αρχειακή φωτογραφία που δείχνει τον Νίκο και τον Άλκη Κούρκουλο μαζί στο γήπεδο.

Πατέρας και γιος, κάθονται δίπλα δίπλα στις κερκίδες, στο γήπεδο της Λεωφόρου, προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνα του Παναθηναϊκού.

Φορώντας τα χαρακτηριστικά τζάκετ της εποχής, με γυαλιά ηλίου ο ένας και οράσεως ο άλλος, έχουν παρόμοιο στιλ και μοναδική γοητεία.

«Στην κερκίδα:Μια σπάνια φωτογραφία από το αρχείο του διεθνούς ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Βαγγέλη Βλαχου: «Μια φωτογραφία ένα ταξίδι ζωής» γράφει στον λογαριασμό του στο Facebook για την φωτογραφία που τον απαθανατίζει δεκαετίες πριν, στις κερκίδες πίσω από τον Νίκο και τον Άλκη Κούρκουλο, ανάμεσα σε μια μεγάλη συντροφιά που περιλαμβάνει τους Γιάννη Πάριο, Θ. Γιαννακοπουλο, Λ. Τζιώτη, Β. Σταθοκωστόπουλο, Σ. Θαλάσση, Γρ. Δέδε, Γ Δέδε και Κ. Τριβέλα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τη φωτογραφία του Νίκου και του Άλκη Κούρκουλου.