Νίκος Πορτοκάλογλου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου φωτογραφίζει τη σύζυγό του και την εγγονή τους

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία στο Instagram με τη σύζυγό του και την εγγονή τους και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram όπου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του από τα μουσικά projects του αλλά και με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφίσει τη σύζυγό του, Μαρίνα Κατσιώτη, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Θάλεια και τον Λευτέρη, ενώ πριν δύο χρόνια απέκτησαν και το πρώτο τους εγγονάκι.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου φωτογραφίζει τη σύζυγό του και την εγγονή τους

Ο Νίκος Πορτοκάλουγλου είναι ένας ευτυχισμένος παππούς και δεν κρύβει την χαρά του.

Αυτή τη φορά πρωταγωνίστριες της ανάρτησής του ήταν η σύζυγός του και η εγγονή τους. Η κόρη του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Μαρίνας Κατσιώτη, Θάλεια, έφερε στον κόσμο την κόρη της σχεδόν πριν 2 χρόνια.

Η μικρή έχει πια μεγαλώσει και κάνει τα πρώτα της βήματα κρατώντας το χέρι της γιαγιάς της. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου απαθανάτισε αυτήν την τρυφερή στιγμή και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στο προφίλ του στο Instagram.

Στη λεζάντα έγραψε: «Δύο από τις τέσσερεις γυναίκες της ζωής μου. Καλημέρα σας!» με τους διαδικτυακούς του φίλους να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους.