Ο Νίκος Ξανθόπουλος

Είδωλα: Νίκος Ξανθόπουλος και Κώστας Βουτσάς σε νυχτερινή έξοδο στα 60s

Η Ελενα Μακρή Λυμπέρη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Insagram μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε δύο από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στο ελληνικό σινεμά, τον Νίκο Ξανθόπουλο και τον Κώστα Βουτσά, σε νυχτερινή έξοδο τη δεκαετία του ‘60.

Το προφίλ της Έλενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram είναι πραγματικά έμπνευση. Η ίδια δημοσιεύει σπάνιες φωτογραφίες από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του ελληνικού και διεθνούς στερεώματος και μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Παράλληλα, προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες, άγνωστες σε πολλούς, για τη ζωή και το έργο τους.

Αυτή τη φορά, στο προφίλ της Elena’s diary_blog στο Instagram είδαμε μια σπάνια φωτογραφία του Κώστα Βουτσά με τον Νίκο Ξανθόπουλο, να γλεντούν σε νυχτερινή έξοδο στα 60s.

«Είδωλα: Νίκος Ξανθόπουλος και Κώστας Βουτσάς σε νυχτερινή έξοδο την δεκαετία του ‘60. Αμφότεροι αγαπητοί του κοινού επι δεκαετίες, αστέρες παλαιάς κοπής. “Έχω μια θεωρία: είχε πει ο Κώστας Βουτσάς σε μια από τις πιο ωραίες συνεντεύξεις που είχε δώσει, στον Αντώνη Μποσκοΐτη. “Η αγάπη με το κοινό είναι η πιο ανιδιοτελής. Δεν έχει κανένα συμφέρον από μένα ένα κοινό που μ' αγαπάει. Είμαι κι εγώ στο θέατρο 70 χρόνια πια και το κοινό μού ανταποδίδει την αγάπη. Το να με φιλήσουν, να με αγκαλιάσουν, να μου ζητήσουν μια φωτογραφία κι εγώ να ανταποκριθώ δεν το θεωρώ απλώς υποχρέωσή μου, είναι σαν να δίνω δεύτερη παράσταση. Ποτέ δεν σνόμπαρα το κοινό μου”» διαβάζουμε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία: