Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετακομίζει και βρήκε τις πιο εμβλητικές βιντεοκασέτες από τα 90s -Τις είχαμε όλοι

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει πολλές φορές στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η ηθοποιός αναρτά πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είτε από διάφορα επαγγελματικά project που αναλαμβάνει, είτε από συνεργασίες της.

Ωστόσο άλλες φορές προτιμά να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμές από την προσωπική της ζωή, που περιλαμβάνουν τα δύο της παιδιά, τους φίλους της, αλλά και τις ώρες που βρίσκεται στο σπίτι της.

Έτσι και πρόσφατα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας έδειξε μέσω στόρι ότι βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν πρόκειται να μετακομίσει η ίδια ή κάποιο φιλικό της πρόσωπο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός, στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε μας έδειξε ένα δωμάτιο γεμάτο κούτες και πράγματα, γράφοντας: «Τι έχω στο οπτικό μου πεδίο».

Φωτογραφία/Instagram

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα νέο στιγμιότυπο αποκαλύπτοντας τι βρήκε μέσα σε αυτές τις κούτες.

Όπως έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, κατά τη διάρκεια της μετακόμισης βρήκε τις εμβληματικές βιντεοκασέτες της σειράς «Beverly Hills», αλλά και του «Baywatch», που παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση από το 1989 έως το 2001.

Σίγουρα όσοι είδαν τα συγκεκριμένα στόρι της Ντορέτας Παπαδημητρίου αναπόλησαν στιγμές του παρελθόντος, αφού οι δύο αυτές σειρές και οι πρωταγωνιστές τους έγραψαν ιστορία και καθόρισαν μία ολόκοληρη γενιά.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Πάμελα Άντερσον στο «Baywatch» με το χαρακτηριστικό κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό να βγαίνει τρέχοντας από την θάλασσα, και φυσικά τον Ντέιβιντ Χασελχοφ ως ναυαγωσώστη στη Χαβάη με το καλογυμνασμένο κορμί του.