Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης ζωγραφίζει μαζί με τα παιδιά του -Η τρυφερή φωτό για τη «Γιορτή του Πατέρα»

Ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία όπου τον βλέπουμε με τα δύο του παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, κάνοντας αναρτήσεις στα social media, είτε δημοσιεύοντας φωτογραφίες των πατεράδων τους είτε των παιδιών τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Αχιλλέα τον Ιούλιο του 2021, πριν τον γάμο τους, ενώ η κόρη τους, Ακυλίνα, ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2022, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ο γνωστός σεφ κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν θα μπορούσε παρά να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα με μια τρυφερή φωτογραφία του ίδιου μαζί με τα δύο του παιδιά.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, βλέπουμε τον Άκη Πετρετζίκη να ζωγραφίζει με τα παιδιά του. «Μπαμπάς: ο καλύτερος και ο πιο δημιουργικός ρόλος που είχα και θα έχω ποτέ! Σας αγαπώ πολύ, παιδάκια μου! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» ενώ περίμενε το πρώτο του παιδί, ο Άκης Πετρετζίκης είχε δηλώσει ότι ήθελε πάντα να γίνει πατέρας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Υπάρχει άνθρωπος που να μην το θέλει; Το ήθελα από 2 ετών να γίνω πατέρας. Από τότε που με θυμάμαι. Είναι καταπληκτικό!» συμπλήρωσε.

Δείτε την Άκη Πετρετζίκη με τα παιδιά του: