Βάσω Καβαλιεράτου-Φοίβος Δεληβοριάς

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μάς συστήνει την κόρη του -Μοιάζει πολύ στη μητέρα της

Για πρώτη φορά ο Φοίβος Δεληβοριάς δημοσίευσε στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία με την κόρη του.

O γνωστός καλλιτέχνης μάς σύστησε την κόρη του, Ιόλη, και μάς χάρισε ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο Instagram. «Μπόνι και Κλάϊντ» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η ηθοποιός, Βάσω Καβαλιεράτου είναι ζευγάρι εδώ και 12 χρόνια και γονείς της γλυκιάς Ιόλης, την οποία βλέπουμε για πρώτη φορά στο Instagram.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μάς συστήνει την κόρη του -Μοιάζει πολύ στη μητέρα της

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, τον οποίο φέτος απολαύσαμε στα Νούμερα της ΕΡΤ, εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης είναι και τρυφερός μπαμπάς.

Πρόσφατα, θέλησε να μάς δείξει την κόρη του, Ιόλη, στο Instagram και οι περισσότεροι σχολίασαν πως μοιάζει πολύ στη μητέρα της, Βάσω.

«Ο Φοίβος είναι φανταστικός μπαμπάς»

Η ηθοποιός Βάσω Καβαλλιεράτου είχε μιλήσει το 2022 στην Τζένη Θεωνά για την κόρη της, Ιόλη, και τον Φοίβο Δεληβοριά: «Είμαστε λίγο καιρό μαζί όταν ήρθε η Ιόλη. Εκείνος διάλεξε και το όνομα. Εγώ ήθελα πάντα να γίνω μαμά. Θα έκανα και μόνη μου ένα παιδί. Τα λέμε τώρα εκ του ασφαλούς, αλλά έτσι όπως νιώθω, θα το έκανα. Δεν αποκλείω να κάνω και δεύτερο παιδί. Ό,τι έρθει. Ο Φοίβος είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο κλασικός μπαμπάς. Οι μπαμπάδες με τα παιδιά κάνουν πράγματα που δεν κάνουν με τις μαμάδες. Δηλαδή εγώ τραβάω το πρακτικό πιο πολύ λούκι. Οι μπαμπάδες παιχνίδια… Είναι πάρα πολύ καλός μαζί της. Πάνε σινεμά, βλέπουν ταινίες. Τη διαβάζει με πολύ ευφάνταστο τρόπο. Οπότε καταλαβαίνεις έχουμε κι αυτό το ντιμπέιτ. "Μαμά έχω ιστορία, ο μπαμπάς πότε έρχεται; Βαριέμαι μαζί σου, με τον μπαμπά περνάμε τέλεια"».