Γιώργος Καπουτζίδης

Επανέρχεται ο Γιώργος Καπουτζίδης για το θέμα με τον Νίκο Μουτσινά -Η ανάρτηση στο Instagram

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε φωτογραφίζοντας τον Νίκο Μουτσινά ότι έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση κοροϊδεύοντας ανθρώπους σε τοπικά κανάλια, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, Γιώργος Καπουτζίδης, ξεκαθάρισε τα πράγματα κι έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους.

«Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού. Ας αποφασίσουμε απλώς το εξής. Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου από τη λίστα των θεμάτων με τα οποία γελάμε. Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει ο,τι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στο δρόμο όπως θέλει», έγραψε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ανάρτησή του.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρόσθεσε επίσης: «Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους. Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχο να κάνει πλάκα με το ρούχο του άλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζιδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο «Popaganda» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κάτι που τον ενοχλεί και δεν είναι άλλο από την συμπεριφορά γνωστού παρουσιαστή απέναντι σε ανθρώπους της επαρχίας.

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”. Από εκεί και πέρα όμως, είναι δική σου αποκλειστικά και μόνο επιλογή το να μπεις στο Instagram κάποιου και να του ευχηθείς θάνατο, δεν σε βάζει κανένας άλλος. Γιατί επιλέγεις να το κάνεις είναι δικό σου θέμα και από τη στιγμή που το έκανες, νομίζω ότι πρέπει να πας να δεις έναν γιατρό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη σχολιάστηκαν από τις τηλεοπτικές εκπομπές και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον οικοδεσπότη του «Καλό μεσημεράκι», Νίκο Μουτσινά, όπως ήταν η Κατερίνα Καινούργιου.