Ο Γιώργος Τσαλίκης

O Γιώργος Τσαλίκης μάς δείχνει τους δύο γιους του μετά από καιρό

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι περήφανος πατέρας τριών αγοριών, του Βασίλη, του Χάρη και του Αγγελου.

Mε αφορμή τη γιορτή του Άγγελου και τα γενέθλια του Χάρη, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες τους σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά αγάπες μου!».

Στις φωτογραφίες ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου, Χάρης, γιορτάζει τα 17α γενέθλιά του έχοντας μια τούρτα μπροστά του και ο μικρότερος αδελφός του, Άγγελος ποζάρει στο πλευρό του.

Πολλά ήταν τα σχόλια και οι ευχές των διαδικτυακών φίλων του τραγουδιστή, ωστόσο αυτό που ξεχώρισε ήταν της Ναταλίας Γερμανού, η οποία έχει βαφτίσει τον Χάρη: «Χρόνια πολλά στα πιο όμορφα και καλά πλάσματα, στο Χάρη και στον Άγγελο! Η νονά σου Χαρούλη σε καμαρώνει όσο δεν πάει».

O Γιώργος Τσαλίκης μάς δείχνει τους δύο γιους του μετά από καιρό

Σημειώνεται ότι ο Χάρης είναι ο μεσαίος γιος του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας. Το ζευγάρι έχει έναν μεγαλύτερο γιο, τον Βασίλη και έναν μικρότερο, τον Άγγελο.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στην Βουλγαρία, όταν ο Γιώργος Τσαλίκης σπούδαζε ιατρική και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής, ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος.

Ο Χάρης και ο Αγγελος έχουν μεγαλώσει πολύ και πόζαραν χαρούμενοι στο πλευρό του διάσημου πατέρα τους, Γιώργου Τσαλίκη.