η Γκουίνεθ Πάλτροου με φλοράλ φόρεμα

Ο γιος της Γκουίνεθ Πάλτροου έγινε 16 ετών -Ο Moses μεγάλωσε

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι αρκετά δραστήρια στα social media και ιδίως στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και οι διαδικτυακοί της φίλοι δείχνουν με τα χιλιάδες σχόλια και τα likes τους τον ενθουσιασμό τους.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν, την Apple, η οποία σε λίγο καιρό θα ενηλικιωθεί και τον Moses ο οποίος έγινε 16ετών.

Αυτή τη φορά η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της, ο οποίος έγινε 16 χρονών και τον φωτογραφίζει μέσα στο σπίτι να κοιτά το ταβάνι που έχει γεμίσει χρωματιστά μπαλόνια.

Με μια υπέροχη φωτογραφία λοιπόν, η Γκουίνεθ Πάλτροου ευχήθηκε στον γιο της, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας μεταξύ άλλων έγραψε: «Έγινες 16 σήμερα. Δεν είμαι σίγουρη πώς έφτασα καν να γράφω αυτόν τον αριθμό. Από τότε που ήρθες στον κόσμο εκείνο το τέλειο ανοιξιάτικο πρωινό της Νέας Υόρκης, έχεις κάνει τον κόσμο καλύτερο. Είσαι βαθιά ξεχωριστός για όλους όσους σε γνωρίζουν. Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μαμά σου. Απολαμβάνω κάθε λεπτό καθώς μεγαλώνεις και γίνεσαι ένας καταπληκτικός άντρας. Τι αληθινή ευλογία να έχουμε τη σοφία, την καλοσύνη και την όμορφη μελωδική φωνή σου να ηχεί στο σπίτι. Είσαι ο κόσμος μου αγόρι μου. Χαρούμενα γενέθλια».

Δείτε τη φωτογραφία εδώ: