Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αφιέρωσε στη Βίκυ Σταυροπούλου ένα τραγούδι του Κραουνάκη

Τα γενέθλιά του έχει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την Βίκυ Σταυροπούλου.

Είναι γνωστή η στενή φιλία που ενώνει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη με τη Βίκυ Σταυροπούλου (με την οποία συγκατοικούν εδώ και πολλά χρόνια στο Περιστέρι) και το ιδιαίτερο δέσιμο με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, την οποία μεγάλωσε σαν δικό του παιδί.

O ίδιος έχει σημειώσει στη συνέντευξή του στη BOVARY: «Με την Βίκυ ήμαστε τόσα χρόνια μαζί, κι ας ήμαστε τόσο διαφορετικοί. Ημουν από μικρός κατά των σχέσεων και της μονιμότητας. Δεν ξέρω τι έγινε με την Βίκυ. Καρμικό ήταν; Οταν την πρωτοσυνάντησα, τρόμαξα λίγο. Ηταν έξι μηνών έγκυος στην Δανάη (σ.σ. Μπάρκα). Στην πρώτη μας επαφή, είπα στον φίλο που μας γνώρισε “τι είναι αυτή; Αυτή είναι οδοστρωτήρας”… Σχεδόν τρόμαξα. Σιγά-σιγά γίναμε φίλοι, μετά κολλητοί και προχωρήσαμε. Η συγκατοίκηση ήρθε από μόνη της, σαν ανάγκη».

Στη φωτογραφία, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου ποζάρουν στον φακό με φόντο τον ήλιο της Καλαμάτας. Ο ηθοποιός αφιέρωσε στην πολύ καλή του φίλη και συγκάτοικο το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη «Οταν έχω εσένα».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Tα χρόνια μου να ενώσω... γενέθλια» και έγραψε μερικούς στίχους του τραγουδιού.
«...όταν έχω εσένα
κοιμάμαι σαν παιδί έχω έναν άνθρωπο
δεν φόβου κανένα
εσύ κι εγώ στον κόσμο τον απάνθρωπο
.............................................
όταν έχω εσένα
αντέχω, πάω δίπλα στον γκρεμό
το ξέρω, έχω ένα χέρι να πιαστώ
κοντά μου έναν άνθρωπο
τα χρόνια μου να ενώσω».

Δείτε εδώ:

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έχει επίσης δηλώσει στη συνέντευξή του στη BOVARY για την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη: «Η Δανάη είναι ένα σπάνιο παιδί, από αυτό να ξεκινήσουμε. Δεν ξέρω τι έκανα εγώ ή η Βίκυ στην πορεία του μεγαλώματός της, γιατί άρχισα να την μεγαλώνω από τεσσάρων ετών σχεδόν. Ξέρω ότι ο μοναδικός κανόνας πάντα ήταν η αγάπη, τρυφεράδα και η αλήθεια... Εκεί βάσισα εγώ, περισσότερο από την Βίκη, την σχέση μας. Φαίνεται ότι ήταν αποδοτικό. Πάντα με το δεδομένο ότι η Δανάη είναι ένα πολύ έξυπνο πλάσμα και στην ζωή της και σκηνικά. Ξέρει να ακούει, να επεξεργάζεται και να προχωράει...».