Ο Ιωάννης Παπαζήσης με μαντίλι στο κεφάλι

Περήφανος πατέρας: O Ιωάννης Παπαζήσης παίζει με τον γιο του στην παραλία

Ο Ιωάννης Παπαζήσης δημοσίευσε στο Instagram ένα σπάνιο βίντεο με τον γιο του, Ιάσωνα.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης, που φέτος το τηλεοπτικό κοινό τον απολαμβάνει μέσα από τη σειρά «Αγγελική» όπου υποδύεται τον Παύλο Αργυρό, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι πολύ προσεκτικός με τις αναρτήσεις που κάνει στα social media και σπάνια βλέπουμε τον γιο του σε φωτογραφίες ή βίντεο.

Αυτή τη φορά όμως έκανε μια εξαίρεση και ανέβασε ένα βίντεο, όπου παίζει με τον γιο του στην παραλία. Ο Ιάσωνας τον Αύγουστο θα γίνει 6 ετών και απ' ό,τι φαίνεται είναι η μεγάλη αδυναμία του διάσημου πατέρα του και της μητέρας του, Βανέσσας Αδαμοπούλου.

«Κάποτε προσπαθούσα να κερδίσω τον πατέρα μου. Τώρα προσπαθώ να χάσω από έναν μικρούλη. Το ταξίδι της ζωής συνεχίζεται και και οι στιγμές απλά αλλάζουν γωνία. Μακάρι να γυρίσεις μια μέρα πίσω και να πεις θεέ μου τι βόλτα!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη λεζάντα του βίντεο.

Δες εδώ τον ηθοποιό να τρέχει μαζί με τον γιο του:

Πριν από ένα χρόνο, σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Ιωάννης Παπαζήσης είχε μιλήσει για τη σχέση που είχε ο ίδιος με τον πατέρα του. Συγκεκριμένα είπε ότι «είμαι ερωτευμένος με τον πατέρα που έχω και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω μεγάλη καψούρα με τον πατέρα μου. Είναι το μεγαλύτερο είδωλο που έχω στη ζωή και το ξέρει».