τζίνα αλιμόνου

Ο vintage, κομψός καθρέφτης της Τζίνας Αλιμόνου είναι ό,τι πιο updated στο interior design

Η Τζίνα Αλιμόνου είναι μια γυναίκα με αδιαμφισβήτητο στιλ και άψογο γούστο.

Δεν υπάρχει εμφάνισή της που να μην τραβήξει τα βλέμματα και να μην είναι πάντα in fashion. Βέβαια, μπορεί να παρακολουθεί και να αγαπά τη μόδα, ωστόσο, η ίδια διαθέτει το δικό της χαρακτηριστικό στιλ, που την κάνει μοναδική.

Οι minimal, απλές και λιτές γραμμές, τα neutral χρώματα και τα διαχρονικά κομμάτια είναι μόνο μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά των looks της.

Μια γυναίκα, λοιπόν, που αγαπά την ξεχωριστή αισθητική δεν θα μπορούσε παρά να την υιοθετήσει και στον προσωπικό της χώρο.

Η Τζίνα Αλιμόνου διαθέτει ένα εξίσου κομψό σπίτι, τουλάχιστον από ό,τι δείχνουν οι φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας στο προσωπικό της instagram account.

Αυτή την φορά μας έδειξε ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια, που ξεχωρίζει ανάμεσα στην υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού της: έναν ασύμμετρο καθρέφτη, σε σχήμα ρόμβου, με ξεχωριστό ξύλινο κάδρο.

«Tα παλιά έπιπλα είναι «νέα« και cool, ξανά! Τα social media έχουν στηρίξει πολύ αυτήν την αισθητική! Υπάρχει τάση , ειδικά με τους νεότερους, να προτιμούν vintage έπιπλα! Δεν είναι μόνο ότι τα βρίσκουν σε χαμηλότερη τιμή, αλλά είναι μοναδικά και έχουν μια αύρα αληθινής πολυτέλειας!» έγραψε στη σχετική λεζάντα, υποστηρίζοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα deco trends, την επιστροφή στα vintage κομμάτια.

Εκτός, όμως, από τη διαχρονική τους αισθητική, τα παλιά έπιπλα μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην βιωσιμότητα, αφού η επαναχρησιμοποίηση παλιών αντικειμένων είναι σίγουρα πιο οικονομική και βοηθά τον πλανήτη.