Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ταινία υπάρχει και φιλότιμο

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον γάμο του γιου του, ανάμεσα στην πρώη και τη νυν συζυγό του -Ρετρό στιγμιότυπο

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Έγραψε ιστορία με τις ερμηνείες του, πρωταγωνίστησε στις μεγαλύτερες επιτυχίες και άφησε το αποτύπωμά του στη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν αρχοντάνθρωπος, ένας άντρας που ζούσε και αγαπούσε με πάθος.

Παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε έναν γιο, τον Δημήτρη.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, ανάρτησε στο προσωπικό της Instagram -ρετρό ανθολόγιο, μια σπάνια φωτογραφία που δείχνει τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ανάμεσα στις δύο συζύγους του, στον γάμο του γιου του.

Απέκτησε τον γιο του από την πρώτη του σύζυγο, Γιούλη Γεωργοπούλου ενώ με την Φιλιώ Κεκάτου γνωρίστηκαν το 1961 όταν εκείνος ήταν ήδη 48 ετών ενώ εκείνη μόλις 23. Μετά από δέκα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν το 1971 όπου έζησαν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι μέχρι το τέλος της ζωής του το καλοκαίρι του 1985.

«Modern family: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο γάμο του γιου του Δημήτρη, ανάμεσα στις δυο συζύγους του, πρώην και νυν: την πρώτη, Γιούλη Γεωργοπούλου, που εγκατέλειψε για χάρη του το θέατρο και με την οποία απέκτησαν το γιο τους, και την δεύτερη σύζυγο, Φιλιώ Κεκάτου 25 χρόνια μικρότερή του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1961 και παντρεύτηκαν το 1971. 'Εμειναν μαζί για 24 χρόνια, μέχρι τον θάνατό του σπουδαίου ηθοποιού».

Δείτε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τις δύο συζύγους του.