Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλάει σε βήμα

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας δείχνει για πρώτη φορά τoν επτά μηνών γιο του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους και δεν ήταν άλλο από ένα στιγμιότυπο με τον γιο του.

Ο διάσημος chef, διανύει μια από τις πιο χαρούμενες φάσεις της ζωής του αφού με την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Οι δυο τους είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια και η νεαρή ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο τους πριν από επτά μήνες.

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή -και δη του γιου του-, εξού και οι ακόλουθοί του ενθουσιάστηκαν όταν είδαν το αξιαγάπητο στιγμιότυπο που ανάρτησε χθες, Σάββατο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Στη ασπρόμαυρη φωτογραφία, ο αγαπημένος σεφ φαίνεται κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του ο οποίος γελάει δυνατά και κρατάει τον μπαμπά του από τον γιακά του πουκαμίσου του. Ο «χαζομπαμπάς» έγραψε στη λεζάντα «❤️ you mate...keep smiling...» (σ' αγαπώ φίλαράκο... συνέχισε να γελάς...).

Αυτή είναι η πρώτη κανονική φωτογραφία που δημοσιεύει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον γιο του. Τα Χριστούγεννα ο σεφ είχε αναρτήσει ένα ακόμη στιγμιότυπο όπου απαθαντιζόταν αγκαλιά με τον γιο του ο οποίος φορούσε μία μωρουδιακή στολή Άγιου Βασίλη, ωστόσο η πλάτη του ήταν γυρισμένη.

Δείτε τη φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του: