Νίκος Ψαρράς-Ελένη Καρακούλη

Ο Νίκος Ψαρράς με τη σύζυγό του, Ελενα Καρακούλη στο θέατρο -Η έξοδος του ζευγαριού [εικόνα]

Ο Νίκος Ψαρράς και η σύζυγός του, Έλενα Καρακούλη, βρέθηκαν στο Σύγχρονο Θέατρο, για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «O Πατέρας».

Ο Νίκος Ψαρράς και η σύζυγός του, Έλενα Καρακούλη είναι μαζί από το 2012 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πάνο. Ο Nίκος Ψαρράς, σε συνέντευξη στο Bovary, έχει δηλώσει: «Την Έλενα τη γνώρισα σε μια παράσταση που δεν έγινε ποτέ στο Εθνικό. Με το που την κοίταξα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αν θα μπορούσε αυτή η γυναίκα να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Τα πράγματα έγιναν εύκολα μεταξύ μας, σαν από πάντα. Μας πήρε βέβαια πολύ καιρό να βρεθούμε –σαράντα χρόνια! Είναι σημαντικό που με την Έλενα είμαστε στον ίδιο χώρο -καταλαβαίνει τη δουλειά μου. Η καλοκαιρινή περιοδεία είναι κάτι που της αρέσει –έρχονται μαζί με τον γιο μου και το απολαμβάνουν».

Το ζευγάρι, λοιπόν, βρέθηκε στο Σύγχρονο Θέατρο για να παρακολουθήσει το δημοφιλές έργο του Φλοριάν Ζελέρ, «O Πατέρας». Και οι δύο ήταν πολύ κομψά ντυμένοι, επιλέγοντας μακριά παλτό για τη θεατρική τους έξοδο, ενώ πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους.

 Νίκος Ψαρράς-Παναγιώτα Βλαντή-Ελένη Καρακούλη-Λευτέρης Γιοβανίδης/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Νίκος Ψαρράς με την σύζυγό του, Ελενα Καρακούλη

Ο Περικλής Μουστάκης και η Ιωάννα Παππά πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Ο Πατέρας» με τέσσερις αξιόλογους ηθοποιούς να ολοκληρώνουν τον θίασο: τον Αλέξανδρο Κωχ, τη Λίλη Τσεσματζόγλου, τον Κωνσταντίνο Σειραδάκη, και την Καλλιόπη Παναγιωτίδου.

Πρόκειται για ένα δράμα το οποίο πραγματεύεται τα όρια των σχέσεων μέσα σε μια οικογένεια, που θα δοκιμαστούν και θα επαναπροσδιοριστούν όταν ο πατέρας θα νοσήσει από Αλτσχάιμερ.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ο φωτογραφικός φακός εντόπισε μεταξύ άλλων τον Νίκο Ψαρρά με τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη.

 Ελένη Καρακούλη-Νίκος Ψαρράς/Φωτογραφία: NDP photo agency

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Εθνικό Θέατρο όπου εκείνη ήταν δραματολόγος στην παράσταση «Τρωίλος και Χρυσηίδα» που εν τέλει δεν ανέβηκε ποτέ. Ήταν όμως για να συναντηθούν.

 Ελένη Καρακούλη-Νίκος Ψαρράς-Περικλής Μουστάκης/Φωτογραφία: NDP photo agency