Υπνοδωμάτιο ΙΚΕΑ

O ολόσωμος καθρέπτης από τα IKEA που είναι τέλειος για το υπνοδωμάτιο -Δεν θα πιάσει πολύ χώρο, είναι δαπέδου

Ενας ολόσωμος καθρέπτης δαπέδου είναι χρήσιμος για να επιμελούμαστε το ντύσιμο μας λίγο πριν βγούμε από το σπίτι.

Εμείς βρήκαμε έναν ολόσωμο καθρέπτη από τα καταστήματα IKEA που είναι μοντέρνος, σε λευκό χρώμα και δεν πιάνει πολύ χώρο στο δωμάτιο που θα τον τοποθετήσεις. Είναι δαπέδου με βάση στήριξης και αρκετά οικονομικός.

Είναι γνώριμο σε όσους αγαπούν την διακόσμηση πως ένας ωραίος καθρέφτης μπορεί να κάνει διακοσμητικά «θαύματα», είτε μεγαλώνοντας το χώρο σου είτε δίνοντάς του χαρακτήρα και μια έξτρα στιλιστική πινελιά.

Ο συγκεκριμένος που βρήκαμε από τα IKEA είναι η τέλεια επιλογή για το υπνοδωμάτιο για να μπορείς να κάνεις να τσεκ στην εμφάνισή σου πριν φύγεις για την έξοδο ή το γραφείο.

O ολόσωμος καθρέπτης από τα IKEA που είναι τέλειος για το υπνοδωμάτιο -Δεν θα πιάσει πολύ χώρο, είναι δαπέδου

Εσείς πώς θέλεις να είναι ο καθρέπτης σου; Μοντέρνος με μίνιμαλ σχέδιο και απλή κορνίζα ή ψάχνετε έναν vintage καθρέπτη με σκαλιστή κορνίζα; Εμείς βρήκαμε έναν λευκό καθρέπτη με μίνιμαλ σχέδιο που ταιριάζει ιδανικά για το υπνοδωμάτιο καθώς είναι ολόσωμος και δαπέδου.

Ο ολόσωμος καθρέπτης από τα ΙΚΕΑ έχει την κωδική ονομασία Flaknan και οι διαστάσεις του είναι πλάτος: 30 cm, βάθος: 53 cm, ύψος: 150 cm.

Ο καθρέπτης από τα IKEA κοστίζει 39.99 ευρώ και θα τον βρεις εδώ. Μπορείς να τον τοποθετήσεις επίσης στην είσοδο του σπιτιού.