Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολτς

Ο Ράιαν Ρέινολντς βάφει τη ρίζα της Μπλέικ Λάιβλι και το internet (δικαίως) παραληρεί

Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι πάνω από 3.8 εκ χρήστες του Instagram πάτησαν καρδούλα το βίντεο στο οποίο ο Ράιαν Ρέινολντς βάφει τη ρίζα της Μπλέικ Λάιβλι.

Το εν λόγο βίντεο που ανέβηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα το βράδυ της Κυριακής δείχνει (σε γρήγορη κίνηση) τον διάσημο ηθοποιό να βάφει, σαν τον πιο σχολαστικό κομμωτή, τις σκούρες ρίζες της αγαπημένης του Μπλέικ Λάιβλι. Έχουμε δει και άλλους διάσημους στο παρελθόν να κουρεύουν ή να βάφουν τα μαλλιά των συντρόφων τους, ωστόσο κανένα δεν είχε καταφέρει να γίνει viral. Αυτό όμως φαίνεται να έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για δύο πολύ σημαντικούς λόγους.

Ο πρώτος είναι το ίδιο το ζευγάρι. Σπάνια βλέπουμε πια τόσο αγαπημένα ντουέτα στο Χόλιγουντ. Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς, δεν είναι άλλο ένα πανέμορφο και στιλάτο ζευγάρι. Τσαλακώνονται, γελάνε μεταξύ τους, αστειεύονται, πειράζει ο ένας τον άλλο στα κοινωνικά δίκτυα, κι αυτό τους κάνει πιο ανθρώπινους.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι όλες είδαμε τον εαυτό μας στη Μπλέικ Λάιβλι. Είτε πιο σκούρα είτε λευκά, τα μαλλιά στη ρίζα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και πιο συχνή περιποίηση και ναι ο Ράιαν το έκανε τόσο καλά, σχεδόν επαγγελματικά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 αλλά είναι μαζί από το 2011. Έχουν μαζί τρεις κόρες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο GQ ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε την στιγμή που κατάλαβε πως η Μπλέικ Λάιβλι είναι η γυναίκα της ζωής του. «Πάντα πίστευα πως θα κάνω οικογένεια και τελικά συνέβη. Κάθε χαζό κλισέ είναι αλήθεια» ανέφερε ο Ράιαν συνεχίζοντας: «Νομίζω πως κατάλαβα πως η Μπλέικ είναι η «μία και μοναδική» μετά το σεξ».

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε και για το πρώτο τους ραντεβού:

«Βγήκαμε για φαγητό και της ζήτησα να χορέψει μαζί μου στο άδειο εστιατόριο. Ήταν από εκείνες τις στιγμές που νομίζω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου. Μετά την πήγα σπίτι και ξέρετε… δεν χρειάζεται να πω τι έγινε μετά», είπε ο Ράιαν Ρέινολντς.