Έρρικα Μπρόγιερ

Έρρικα και Μαργαρίτα Μπρόγιερ στα πρώτα τους βήματα, το 1961 -Δύο όμορφα, δροσερά κορίτσια

Μια σπάνια φωτογραφία της Έρρικας και της Μαργαρίτας Μπρόγιερ είδε το φως της δημοσιότητας. Τα δύο κορίτσια γεννήθηκαν στην πόλη Στάιερ της Αυστρίας και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Ελλάδα όταν η Έρρικα ήταν επτά και η Μαργαρίτα πέντε ετών.

Κυριάρχησαν στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και μάγεψαν το κοινό με την εντυπωσιακή εμφάνιση και το ταμπεραμέντο τους.

Εμφανίστηκαν και ερμήνευσαν πολλά από τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου ενώ παράλληλα άφησαν παρακαταθήκη και στο μουσικό θέατρο.

Η καριέρα τους ξεκινά ερασιτεχνικά και δεν αργεί το χαρισματικό τους ταλέντο να γίνει αντιληπτό από το ευρύ κοινό αλλά κυρίως από τον διευθυντή και τον μαέστρο των «Αστεριών» οι οποίοι θα προτείνουν στα κορίτσια να κάνουν τις δεύτερες φωνές δίπλα στον σπουδαίο Γιάννη Βογιατζή.

Τόσο η εμφάνισή τους στη σκηνή, όσο και οι φωνές τους έμελλαν να γράψουν μια μεγάλη ιστορία.

Το σπάνιο κλικ των κοριτσιών μας γυρνά πίσω, στη δεκαετία του '60 και συγκεκριμένα στο 1961. Είναι σε νεαρή ηλικία, σε μια από τις πρώτες τους εμφανίσεις στα «Αστέρια» και, ποζάρουν για χάρη μιας καλλιτεχνικής φωτογράφισης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Άρης Λουπάσης, ο οποίος δημοσίευσε αυτή τη σπάνια φωτογραφία. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εμφανίζονται το διάσημο ισπανικό συγκρότημα LOS 5 AMIGOS με τραγουδιστή τον Cholo Baltasar, η ελληνική ορχήστρα του Τέλη Αποστολάτου, ο Αργεντινός ερμηνευτής Victor Carrion καθώς και οι Πάνος Τζανετής και αδερφές Μπρόγιερ.

Δείτε τη δημοσίευση εδώ: