Μαρία και Γιασεμί Κηλαηδόνη

Οι κόρες του Λουκιανού Κηλαηδόνη τίμησαν τον πατέρα τους σε μια μοναδική βραδιά στο Λυκαβηττό

Οι μουσικές του Λουκιανού Κηλαηδόνη επέστρεψαν στο Θέατρο Λυκαβηττού, μέσα από μια μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα, με τη συμμετοχή αγαπημένων τραγουδιστών και ηθοποιών, μεταξύ των οποίων και οι κόρες του, Γιασεμί και Μαρία.

Ο ξεχωριστός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής είχε μια μοναδική σχέση με τον αθηναϊκό λόφο, καθώς είχε δώσει επτά συναυλίες στο πιο αγαπημένο του -όπως ο ίδιος έλεγε- θέατρο, οι οποίες άφησαν το αποτύπωμά τους στην ελληνική μουσική σκηνή.

Στη συναυλία πήραν μέρος γνωστοί τραγουδιστές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί, όπως οι Θέμης Ανδρεάδης, Μανώλης Φάμελλος, Πάνος Μουζουράκης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Νάντια Κοντογεώργη, Μαρία και Γιασεμί Κηλαηδόνη.

Οι δύο κόρες του Λουκιανού Κηλαηδόνη και της Άννας Βαγενάς έχουν ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών τους. Η Μαρία ασχολείται με τη μουσική, κάνοντας το ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 2016 με τον δίσκο «Τυρκουάζ». «Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που θα ακούσουν τη δουλειά μου δεν θα μπουν στη διαδικασία να με συγκρίνουν με τον Λουκιανό» είχε δηλώσει η Μαρία Κηλαηδόνη, στη βραδιά της παρουσίασης του δίσκου.

Από την άλλη, η Γιασεμί ασχολείται με την υποκριτική. Μάλιστα, η ίδια έχει βρεθεί στη σκηνή και με τη μητέρα της, Άννα Βαγενά. Σχετικά με τη συνεργασία τους, είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της «Ήταν παράξενο, ιδιαίτερο και όχι πάρα πολύ εύκολο. Ειδικά τα πρώτα χρόνια αγωνιούσε πάρα πολύ και αυτό με μπλόκαρε. Σιγά- σιγά ησύχασε, είδε ότι κατακτώ τη δική μου καλλιτεχνική οντότητα και όταν ξαναβρεθήκαμε ήταν πιο χαλαρή».

Οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη βραδιά αφιερωμένη στον πατέρα τους, Λουκιανό Κηλαηδόνη, ενώ το κοινό τις απόλαυσε και στη σκηνή.

Δείτε τις κόρες του Λουκιανού Κηλαηδόνη:

Μαρία Κηλαηδόνη
Μαρία Κηλαηδόνη
Γιασεμί Κηλαηδόνη
Γιασεμί Κηλαηδόνη
Μαρία και Γιασεμί Κηλαηδόνη
Μαρία και Γιασεμί Κηλαηδόνη

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency