Η Σοφία Καρβέλα με nude πουκάμισο και τζιν παντελόνι

Οικογενειακές διακοπές στην Αντίπαρο για την Σοφία Καρβέλα -Πόζαρε μέσα σε ένα καταπράσινο μποστάνι

Στην Αντίπαρο βρέθηκε η Σοφία Καρβέλα με την οικογένειά της.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αντίπαρο μαζί με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους της, Νίκο και Νέστορα.

Η Σοφία Καρβέλα μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών θέλοντας να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στιγμές από την καθημερινότητά της στην Ελλάδα.

Όπως μπορούμε να δούμε το πρόγραμμα της Σοφίας Καρβέλα περιλαμβάνει βουτιές στην θάλασσα, φαγητό σε εστιατόρια αλλά και πολλές στιγμές ξεκούρασης.

 Φωτογραφία/Instagram

Η Σοφία Καρβέλα που έχει ως έδρα την Νέα Υόρκη επισκέπτεται πολύ συχνά την χώρα μας για να περάσει στιγμές με τους γονείς της Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα, οι οποίοι μένουν στην Ελλάδα.

Έτσι και τώρα η Σοφία Καρβέλα επέλεξε το νησί των Κυκλάδων για τις καλοκαιρινές της διακοπές καθώς ο σύζυγός της Θανάσης Πανουργιάς δραστηριοποιείται στην Αντίπαρο.

 Φωτογραφία/Instagram

Θυμίζουμε πως η Σοφία Καρβέλα είναι μια γυναίκα που αναμφισβήτητα αγαπά τη μόδα, και στη Νέα Υόρκη όπου διαμένει, διατηρεί το δικό της brand Wknd Nation.

Η ίδια σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από την επίσκεψή της στην Ελλάδα, φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο μποστάνι από το οποίο έκοψε και απόλαυσε μία φρέσκια τομάτα.

 Φωτογραφία/Instagram

Ακόμη,τράβηξε φωτογραφίες με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά στην παραλία.

 Φωτογραφία/Instagram

Και φυσικά τον ίδιο με τον γιο τους, σε ένα ασπρόμαυρο καρέ.

 Φωτογραφία/Instagram