Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

Το οικογενειακό πορτρέτο της βασίλισσας Ράνιας -Με τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, μαζί με την οικογένειά της έστειλαν τις ευχές τους στον κόσμο.

Όπως όλες οι βασιλικές οικογένειες, έτσι και η οικογένεια της βασίλισσας Ράνιας, δημοσίευσε μια φωτογραφία ώστε να ευχηθεί στον κόσμο για τις γιορτινές ημέρες και τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο διαδικτυακός κόσμος είδε τις ευχητήριες κάρτες των royals, τώρα όμως, στο Instagram προφίλ της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίαςς δημοσιεύθηκε ένα οικογενειακό πορτρέτο που εντυπωσίασε το διαδικτυακό κοινό.

Το οικογενειακό πορτρέτο της βασίλισσας Ράνιας -Με τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους

Μόλις άλλαξε ο χρόνος, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας δημοσίευσε μέσω των λογαριασμών της στα social media ένα οικογενειακό πορτρέτο -ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο μιας και, σπάνια βλέπουμε σύσσωμη την οικογένεια μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας Aμπντάλα Β’ και η βασίλισσα Ράνια ποζάρουν με τα τέσσερα παιδιά τους: τον 29χρονο διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Χουσεΐν, την 27χρονη πριγκίπισσα Ιμάν, την 23χρονη πριγκίπισσα Σάλμα και τον 18χρονο πρίγκιπα Χασέμ.

Η βασίλισσα Ράνια μας έχει συνηθίσει σε κομψές εμφανίσεις ενώ η χρονιά που μας πέρασε έκλεισε για εκείνη με πολλά προσεγμένα looks.

Είναι άλλωστε μια γυναίκα με φινέτσα και ταμπεραμέντο, αγαπά τη μόδα και τα κομψά σύνολα που αναδεικνύουν το γούστο της και της προσφέρουν άνεση και φινέτσα.

Τώρα, στο οικογενειακό πορτρέτο ποζάρει με ένα λευκό φόρεμα, με διακριτικές λεπτομέρειες που προσφέρουν στο look της την απαραίτητη δόση απλότητας που απαιτεί μια elegant εμφάνιση.