Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου

Ολυμπία Χοψονίδου: Στόλισε το σπίτι της για τη γιορτή του Halloween

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης στόλισαν το σπίτι τους με μάγισσες, σκελετούς και κοράκια για τη γιορτή του Halloween.

H σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από τον υπέροχο στολισμό που έκανε για την πιο διασκεδαστική γιορτή του φθινοπώρου.

Η πολύτεκνη μαμά, Ολυμπία Χοψονίδου, μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από το εσωτερικό του σπιτιού της που μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία τρόμου. Κολοκύθες, σκελετοί, μάγισσες, αράχνες και κοράκια είναι μερικά από τα διακοσμητικά στοιχεία που έβαλε σε διάφορες γωνιές του σπιτιού της.

Ολυμπία Χοψονίδου: Στόλισε το σπίτι της για την γιορτή του Halloween

H Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν 6 παιδιά: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την μικρότερη απ' όλους Αλεξάνδρα. Τι καλύτερο από το να γιορτάσουν το έθιμο του Halloween με τον πιο ωραίο στολισμό στο σπίτι τους.

Για όσους δεν γνωρίζουν η λέξη «Halloween» είναι συντομογραφία του «All Hallows Evening», δηλαδή της βραδιάς πριν από τη γιορτή των Αγίων Πάντων, που είναι 1η Νοεμβρίου. Η παράδοση λέει ότι τη συγκεκριμένη μέρα ερχόμαστε πιο κοντά με τον «άλλο κόσμο», ότι μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με πνεύματα και νεκρούς. Τα χρώματα που συνδέονται με τη γιορτή είναι το πορτοκαλί και το μαύρο. Το πορτοκαλί συμβολίζει τη φθινοπωρινή σοδειά και το μαύρο τον θάνατο. Η γιορτή του Halloween ξεκίνησε στην Ευρώπη, όμως είναι πλέον γνωστή στον κόσμο μέσα από την αμερικανική κουλτούρα.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον στολισμό της Ολυμπίας Χοψονίδου:

Το μεγάλο στεφάνι που κοσμεί την εξώπορτα του σπιτιού σε προδιαθέτει για τη διακόσμηση του «στοιχειωμένου» σπιτιού.