Φωτογραφία: Instagram/ pantelis_toutountzis

Ο Παντελής Τουτουντζής γιόρτασε το Pride με τα παιδιά του -Οι τρυφερές φωτογραφίες και το μήνυμα που στέλνει

Ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια δίπλα στον επί χρόνια σύντροφό του,Νάσο, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, γιόρτασε την ημέρα του Pride με μερικές τρυφερές φωτογραφίες.

Ο Παντελής Τουτουντζής είχε γιορτάσει προ μερικών μηνών την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο με μία τρυφερή ανάρτηση με την οικογένειά του.

Τώρα, γιόρτασε την ημέρα του Pride και δημοσίευσε μερικές τρυφερές φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ποζάρει στο Σύνταγμα με τα παιδιά του και στη λεζάντα έγραψε: « Ημέρα υπερηφάνειας ! Ημέρα αγάπης. Η αγάπη κάνει την οικογένεια».

Όσα είχε αποκαλύψει για τον γάμο του

O γνωστός makeup artist μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! Είχε αποκαλύψει πως με τον σύντροφό του θα παντρευτούν το καλοκαίρι στην Κρήτη με κουμπάρα την καλή τους φίλη Ελένη Φουρέιρα.

Ο γνωστός make-up artist, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και αποκάλυψε ότι ο ίδιος και ο επί χρόνια σύντροφός του, Νάσος, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Κρήτη, ενώ κουμπάρα τους θα είναι η Ελένη Φουρέιρα.«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες. Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα», είχε αναφέρει ο Παντελής Τουτουντζής.