Γάμος Πύρρος Δήμας Αφροδίτη Σκαφίδα

Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα: Το ρομαντικό νυφικό που επέλεξε και το chic χειμωνιάτικο αξεσουάρ

Ο Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε μια ζεστή τελετή με λίγους φίλους και συγγενείς.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί μετά από τρία χρόνια σχέσης και μάλιστα η νύφη ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ο Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Αγίου Γεώργιου στο Καβούρι και κράτησαν τον γάμο τους σε οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Την αποκάλυψη του γάμου έκαναν οι καλοί τους φίλοι Τζίμης Σταθοκοστώπουλος και Ιωάννα Σιαμπάνη μέσα από stories που ανέβασαν στο Instagram.

H Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε ένα κλασικό νυφικό ρομαντικού τύπου με μάξι τούλινη full skirt που της έδινε άνεση και ελευθερία κινήσεων χωρίς να τονίζει την κοιλιά της.

Το επάνω μέρος του φορέματος αποτελούταν από δαντέλα, με διακριτικό ντεκολτέ και off shoulder μανίκια. Στο πίσω μέρος, ένα άνοιγμα V κολάκευε την πλάτη της νύφης και έκανε αντίθεση με τις πλούσιες στρώσεις υφάσματος της φούστας, η οποία ήταν επίσης διακοσμημένη με μικρά διάσπαρτα ανάγλυφα λουλούδια.

Το ρομαντικό νυφικό της Αφροδίτης Σκαφίδα

Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε ένα ρομαντικό wavy καρέ και μια λευκή στέκα ολοκλήρωσε το hairlook της, δίνοντας και μια ανεπαίσθητα ρετρό νότα.

Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα

Το αξεσουάρ, ωστόσο, που έκλεψε την παράσταση ήταν μια chic γούνινη εσάρπα -must για τους χειμωνιάτικους γάμους, την οποία η νύφη είχε διαρκώς ριγμένη στους ώμους της.

Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα
Παντρεύτηκαν Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα