Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Βαλέρια Χριστοδουλίδου και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο «Να με προσέχεις»

Reunion: Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μαζί, 21 χρόνια μετά το «Να με προσέχεις»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πόζαραν μαζί 21 χρόνια μετά το «Να με προσέχεις».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της παράστασης «Ο εραστής» του Χάρολντ Πίντερ, όπου πρωταγωνιστεί η Κλέλια Ανδριολάτου -η οποία έλαμψε στο πλευρό του ως «Κλέλια» του «Maestro»- και ο Πάνος Παπαδόπουλος (μάλιστα, οι πρωταγωνιστές υπογράφουν και τη σκηνοθεσία).

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους θεατές της πρεμιέρας ήταν κι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ποζάρει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ξυπνώντας μνήμες από την ελληνική τηλεόραση των early ‘00s, όπου οι δυο τους έπαιζαν μαζί στη σειρά «Να με προσέχεις».

Για τους νεότερους, η σειρά προβλήθηκε στο Mega την τηλεοπτική σειρά 2000-2001 και αφηγούνταν την ιστορία τεσσάρων αδερφών, μαζί τους έπαιζαν οι Βαλέρια Χριστοδουλίδου και Σάννυ Χατζηαργύρη. Μάλιστα, στον ρόλο του παππού τους απολαμβάναμε τον αστέρα του ελληνικού σινεμά, τον μοναδικό Αλέκο Αλεξανδράκη (ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγα χρόνια αργότερα, το 2005).

Οι δύο ηθοποιοί και σκηνοθέτες πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, αλλά και με τους συντελεστές της παράστασης.

Δείτε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη:

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Λίγα λόγια για την παράσταση «Ο εραστής»:

Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Πάνος Παπαδόπουλος συναντώνται επί σκηνής για να εξερευνήσουν τη διαβρωτική πορεία του χρόνου στη σχέση ενός ζευγαριού – εκείνο το νήμα που οδηγεί από την παράλογη επιθυμία του να καταπιεί κανείς το αντικείμενο του πόθου του, στο να παλεύει όλη νύχτα στο κρεβάτι προκειμένου να μη συναντηθούν τα πόδια τους. Κι όμως ο Ρίτσαρντ και η Σάρα υπήρξαν κάποτε πολύ ερωτευμένοι. Θα ’λεγε κανείς πως ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Κι όπως όλα τα ζευγάρια που κάποτε ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά, τώρα ζουν «σχεδόν» ευτυχισμένοι.