Φον Δημητράκης Φιλιππίδης 20123, 2014, 2015

Όταν οι ηθοποιοί της παράστασης Φον Δημητράκης έλεγαν στην κάμερα ότι περνούν εξαιρετικά (αλλά δεν φαινόταν)

Αλήθεια πώς είναι να δουλεύεις με έναν κακοποιητή; Πώς είναι να πηγαίνεις στην πρόβα γνωρίζοντας ότι θα υποστείς λεκτική και σωματική βία; Λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Ψάλτου, ο οποίος έπαιζε στην παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη Φον Δημητράκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή».

Είχε πει ο Ψάλτου ότι κάθε βράδυ στην παράσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης τον χτυπούσε με μένος στις κοινές σκηνές τους. Ο ίδιος μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα.

Το ίδιο υποστηρίζει και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μιλώντας στο MEGA, είπε πως ήταν παρών την ώρα του συμβάντος και χρειάστηκε η επέμβαση των συναδέλφων του προκειμένου να γλιτώσουν τον ηθοποιό στον οποίο επιτέθηκε ο Φιλιππίδης!

«Υπήρξε μια ανεξήγητη για τους υπόλοιπους έκρηξη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος επετέθη στον […] και χάρη στην παρέμβαση των υπολοίπων τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» είπε χαρακτηριστικά ο Σκιαδαρέσης, ο οποίος πρόσθεσε πως «αν χρειαστεί, βεβαίως, εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια».

Σε ένα «προφητικό» βίντεο του 2014, η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου τρυπώνει στα παρασκήνια του Φον Δημητράκη ώστε να καταγράψει το κλίμα και να πάρει δηλώσεις από τους ηθοποιούς για την εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου». Στο βίντεο, οι ηθοποιοί δηλώνουν χαρούμενοι γι αυτή τη συνεργασία αλλά δεν σκάνε ούτε χαμόγελο. Δηλώνουν ότι περνούν εξαιρετικά αλλά αποστρέφουν το βλέμμα από την κάμερα.

Δείτε το βίντεο