Παυλίνα Βουλγαράκη

Η Παυλίνα Βουλγαράκη σου δείχνει πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι τον χειμώνα

Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Παυλίνα Βουλγαράκη σε νυχτερινή έξοδο.

Η τραγουδίστρια πήγε στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Γιώργου Σαμπάνη για το album «Λες και με ξέρεις» που πραγματοποιήθηκε στον Votanikos όπου εμφανίζεται ο ερμηνευτής μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη φόρεσε ένα λευκό παντελόνι με βελούδινο μπλε σακάκι και το συνδύασε με λευκές μπότες και printed μπλούζα.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Παυλίνα Βουλγαράκη σου δείχνει πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι τον χειμώνα

Ποιος είπε ότι το λευκό παντελόνι φοριέται μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι;  Μπορείς να το επιλέξεις και τον χειμώνα, όπως έκανε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η quiet luxury αισθητική τοποθετεί το λευκό παντελόνι στο επίκεντρο των street style εμφανίσεων και μπορείτε με αυτό το κομμάτι να «χτίσετε» ένα outfit, από μινιμαλιστικό μέχρι maximal. 

 Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έχει μιλήσει στο Bovary.gr και έχει σημειώσει: «Το ντύσιμό μου εξαρτάται από τη διάθεσή μου. Είμαι ικανή να πάω οπουδήποτε με τις πιτζάμες. Υπάρχουν και φορές που μπορεί να με δεις να κυκλοφορώ έξω και να πεις «αυτή το’ σκασε από το Woodstock». Άλλες φορές, ωστόσο, ξυπνάω και λέω στον εαυτό μου «Σήμερα, δεν είσαι μόνο η Παυλίνα, είσαι η Παυλίνα που θέλει να βάλει μια στέκα στο κεφάλι γεμάτη λουλούδια». Δηλαδή, το προσεγγίζω καθαρά συναισθηματικά το θέμα στιλ.

Είμαι σε μια ηλικία που έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι μεγαλώνω. Σε ένα πολύ θεωρητικό πλαίσιο ίσως να σου έλεγα ότι με τρομάζει ο χρόνος που περνάει, αλλά πρακτικά δεν το έχω σκεφτεί και πολύ. Γιατί ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποια είμαι, τι είμαι, τι μπορώ να προσφέρω στον κόσμο και σε μένα την ίδια».