Ο Παύλος Χαικάλης

Δύο νέες καταγγελίες στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη -Τι απαντά ο ίδιος

Στην εκπομπή TLive μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την αποκάλυψη ότι δύο ακόμα γυναίκες έχουν προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Πόπη Παπαδοπούλου, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής:

«H μία καταγγελία είναι πιο βαριά και πριν λίγες μέρες κατατέθηκε στο σωματείο των Ελλήνων ηθοποιών. Η κοπέλα τότε έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την τότε σύντροφο του Παύλου Χαϊκάλη. Ο Παύλος Χαϊκάλης φέρεται να την κάλεσε στο σπίτι του, της πρότεινε να συνεργαστούν για την συμμετοχή της σε μια ταινία. Μάλιστα, της είχε αναφέρει ότι θα ήταν παρών κι ένας σκηνοθέτης. Κάποια στιγμή, η ώρα περνούσε, ο σκηνοθέτης δεν είχε εμφανιστεί, ο Παύλος Χαϊκάλης φέρεται να προσέφερε καφέ στην 25χρονη τότε κοπέλα και κάποια στιγμή άρχισε να της επιτίθεται. Φέρεται να την άρπαξε από τον λαιμό, προσπάθησε να την φιλήσει, όταν η κοπέλα αντιστάθηκε, εκείνος έγινε ακόμα πιο βίαιος, και έφτασε στο σημείο να την χτυπήσει στο σημείο που είχε κάνει πρόσφατα μια χειρουργική τομή. Η κοπέλα είχε κάνει ένα χειρουργείο στον μαστό. Κάποια στιγμή έφτασε στο σημείο να λιποθυμήσει κι έτσι ο ηθοποιός, φέρεται να σταμάτησε την επίθεσή του. Μάλιστα, το άγριο επεισόδιο έφτασε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ακούστε την περιγραφή της στην ΕΡΤ πριν από λίγες ημέρες εδώ.

Η δεύτερη καταγγελία

Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής:

«Η δεύτερη καταγγελία μοιάζει με την καταγγελία που είχε κάνει πρόσφατα η Ηλιάνα Αραβή κάνοντας λόγο για σεξουαλική παρενόχληση. Μιλάμε για την περίπτωση μιας νέας κοπέλας, 21χρονης τότε φοιτήτριας, η οποία σπούδαζε σε σχολή υποκριτικής, και ο Παύλος Χαϊκάλης φέρεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε προσεγγίσει την Ηλιάνα Αραβή, επικοινώνησε μαζί της, και με τηλεφωνήματα, την έφερε σε αρκετά δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο η κοπέλα, να νιώσει πάρα πολύ άβολα, με τις λέξεις και τον διάλογο, που είχε ο γνωστός ηθοποιός».

Τι αναφέρει η καταγγέλλουσα:

«Κατέθεσα καταγγελία προς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εις βάρος του ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη. Ήμουν 21 ετών, φοιτούσα σε γνωστή δραματική σχολή. Ο Παύλος Χαϊκάλης παρέδιδε μαθήματα στη σχολή ως καθηγητής. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να επικοινωνεί μαζί μου και τηλεφωνικά και με κουβέντες σεξουαλικού περιεχομένου, αυτοϊκανοποιούταν.

Τι απαντά ο Παύλος Χαικάλης στο T-Live στις δύο νέες καταγγελίες:

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου. Όταν θα εξετάσει ο δικηγόρος μου την υπόθεση, θα βγάλει ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε από εκείνον. Ακόμα δεν μπορώ να σας πω το όνομά του. Από Δευτέρα να πάρω τους φακέλους, οι οποίοι με αφορούν και μετά θα ενημερώσω το δικηγόρο μου να μιλήσετε μαζί του. Μετά και εφόσον από Δευτέρα ενημερωθεί ο δικηγόρος μου, θα υπάρξει απάντηση», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης στο T Live.

Δείτε το βίντεο: