Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός.
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου.
«Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή. Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο εκ των πρωταγωνιστών του Νίκου Φώσκολου, ο Σπύρος Μισθός. Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Η ανάρτησή του
Ένα απόσπασμα από την σειρά που τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό, το «Καλημέρα Ζωή» του ΑΝΤ1.
Μερικές από τις σειρές στις οποίες είχε συμμετάσχει: «Ουράνιο τόξο», (1983-ΕΡΤ), «Καπνισμένος ουρανός» (1985-ΕΡΤ2), «Τρεις και ο Κούκος» (ΕΡΤ- 1986), «Απόδραση» (1987-ΕΡΤ), «Η Κυρία μας» (1987-ΕΡΤ), «Φάκελος Αμαζών» (1991- ΑΝΤ1), «Στη σκιά του χρήματος» (1990-ΑΝΤ1), «Καλημέρα Ζωή» (1993-ΑΝΤ1).
O ηθοποιός είχε συμμετάσχει στις παραστάσεις «Θεοδώρα, η αγία των φτωχών» το 1996 (μια μεγάλη θεατρική παραγωγή της Μιμής Ντενίση που είχε κάνει αίσθηση στα θεατρικά δρώμενα της Αθήνας εκείνη την περίοδο), στην παράσταση «Ο Σωτήρης του λαού» το 1988 και στην παράσταση «Πέρσες» το 1984.