γυναίκα ψεκάζει άρωμα

3 απλά tips για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί όλη τη μέρα, σύμφωνα με perfume expert

Το να ψεκάζουμε το αγαπημένο μας άρωμα πριν βγούμε από το σπίτι είναι ένα από τα αγαπημένα steps της πρωινής ρουτίνας.

Είτε πρόκειται για ένα καινούριο άρωμα που δεν χορταίνουμε να μυρίζουμε, είτε για το κλασικό άρωμα που φοράμε χρόνια, θέλουμε να διατηρήσουμε τη μυρωδιά του όσο περισσότερες ώρες γίνεται.

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να παίρνουν το άρωμά τους στην τσάντα τους όταν πρόκειται για ημέρες που θα περάσουν πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Ψεκάζοντας μερικές φορές το άρωμά μας όταν φεύγουμε από το γραφείο, είναι σαν να γυρίζουμε σελίδα στις δραστηριότητες της ημέρας.

Ωστόσο, δεν έχουμε πάντα την πολυτέλεια να κουβαλάμε ένα μπουκάλι άρωμα στην τσάντα μας και τα travel sizes δεν είναι πάντα διαθέσιμα.

Τους τελευταίους μήνες, ένα τρικ στο οποίο αναμειγνύει κανείς το άρωμα με λίγη βαζελίνη και το απλώνει στο δέρμα του, έγινε viral στο Tik Tok.

Τώρα, μια perfume expert αποκαλύπτει στο Tik Tok τα τρία (πολύ) απλά τρικ για να κρατήσει το άρωμά σου περισσότερες ώρες.

3 απλά tips για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί όλη τη μέρα

Η πρώτη συμβουλή της είναι να ψεκάζετε το άρωμα σε καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα. «Κάντε ένα ντουζ, εφαρμόστε μια καλή ενυδατική χωρίς άρωμα και μόλις απορροφηθεί, ψεκάστε στην περιοχή. Η υγρασία "κλειδώνει" τη μυρωδιά και το άρωμα θα διαρκεί για ώρες».

Η δεύτερη συμβουλή της είναι κάτι που οι περισσότεροι αποφεύγουν. Συγκεκριμένα, η Jus de Rose, συμβουλεύει να ψεκάσετε τα ρούχα σας. "Ψεκάστε από απόσταση ώστε να μην δημιουργηθούν σημάδια, αλλά ψεκάστε άφοβα. Το άρωμα θα μείνει περισσότερο στα ρούχα από ότι στο δέρμα σας και δεν χρειάζεται να φοβάστε ότι το παρακάνατε".

Τέλος, η ίδια συμβουλεύει να ψεκάσετε μια βούρτσα μαλλιών και να χτενιστείτε. «Έτσι, το άρωμα θα απλωθεί σε όλα μαλλιά σας χωρίς να τα ξεράνει το αλκοόλ» , λέει.