Η κόρη του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια, πριγκίπισσα Λενόρ, αποφοίτησε

Η κόρη του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια, πριγκίπισσα Λεονόρ, αποφοίτησε -Οι κομψές εμφανίσεις της οικογένειας

Η ισπανική βασιλική οικογένεια γιόρτασε την αποφοίτηση της πριγκίπισσας Λεονόρ, κόρης του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίθια, με τα social media να γεμίζουν με royal λάμψη.

Η πριγκίπισσα Λεονόρ, διάδοχος του ισπανικού θρόνου, όπως είχε ανακοινωθεί από την υπουργό Άμυνας της Ισπανίας Μαργαρίτα Ρόμπλες πριν κάποιους μήνες, πρόκειται να ακολουθήσει από τον Αύγουστο τριετή στρατιωτική εκπαίδευση.

Η 17χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας, είναι γεννημένη στις 31 Οκτωβρίου 2005 και είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας.

Η πριγκίπισσα Λέονορη οποία τον Οκτώβριο θα ενηλικιωθεί κλείνοντας τα 18 της χρόνια, αποφοίτησε από το UWC Atlantic College της Ουαλία και οι γονείς της με την αδερφή της έδωσαν το «παρών».

Η κόρη του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια, πριγκίπισσα Λεονόρ, αποφοίτησε -Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της οικογένειας

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα social media έχουν ενθουσιάσει τον διαδικτυακό κόσμο και μάλιστα οι εμφανίσεις της οικογένειας ήταν κομψές και λαμπερές.

Φωτογραφία: Instagram/@royal_greece
 Φωτογραφία: Instagram/@royal_greece

Ο πατέρας της πριγκίπισσας Λεονόρ, βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, η μητέρα της, βασίλισσα Λετίθια και η μικρότερη της αδερφή, πριγκίπισσα Σοφία φόρεσαν τα καλά τους και φωτογραφήθηκαν στο πλάι της.

Ο βασιλιάς, κομψός με ένα κλασικό μπλε κοστούμι χαμογέλασε στην κάμερα ενώ οι γυναίκες της οικογένειας κέρδισαν δικαιωματικά τις εντυπώσεις.

 Φωτογραφία: Instagram/@royal_greece

Η βασίλισσα Λετίθια έκανε ένα ανδρόγυνο look επιλέγοντας ένα λευκό κοστούμι Carolina Herrera, η πριγκίπισσα Σοφία φόρεσε ένα total μοβ σύνολα THE-ARE ενώ τέλος η πριγκίπισσα Λεονόρ επέλεξε για την ημέρα της αποφοίτησής της ένα φόρεμα του οίκου Apparentia σε υπέροχη κόκκινη απόχρωση.