Πύρρος Δήμας σύντροφος γιος

Ο Πύρρος Δήμας με τον γιο του, Νικόλα, και τη σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα, στην Επίδαυρο

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την «Ιφιγένεια αν Αυλίδι», μαζί με τη σύντροφό του Αφροδίτη Σκαφίδα και τον γιο του, Νικόλα.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και η πρωταθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα διατηρούν δεσμό από το 2021. Οι δυο τους διατηρούν χαμηλό προφίλ, δεν απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή, πραγματοποιούν κοινές εξόδους και πάντα χαμογελούν στους φωτογράφους.

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί δημόσια τον περασμένο Νοέμβριο, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχέση τους.

Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την «Ιφιγένεια αν Αυλίδι» και μαζί τους είδαμε και τον γιο του Πύρρου Δήμα, Νικόλα.

Η πρώτην παίκτρια του Survivor φορούσε ένα αέρινο φόρεμα με ιδιαίτερο print και φλατ σανδάλια, ενώ ο Πύρρος Δήμος επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο -όπως και ο γιος του, Νικόλας- και βερμούδα.

Ο Πύρρος Δήμας είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, της Ελένης, του Βίκτωρα, της Μαρίας και του Νικόλα. Ο ίδιος τους έχει φοβερή αδυναμία.

Δείτε τον Πύρρο Δήμα με τον γιο του και τη σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα:

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency