Πύρρος Δήμας σύντροφος

Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα -Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, με αέρινα πουκάμισα στη Γλυφάδα

Ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, έκαναν μια κοινή εμφάνιση στη Γλυφάδα.

Ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του Αφροδίτη Σκαφίδα διατηρούν δεσμό από το 2021, όταν έκαναν και την την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Οι δυο τους κρατούν ένα χαμηλό προφίλ και προσπαθούν να μην απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή και κάνουν επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις.

Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στη Γλυφάδα, σε μία εκδήλωση που έκανε ο δήμος με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο». Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα πόζαραν χαμογελαστοί και με θετική διάθεση για τους φωτογράφους,

Ο πρώην αθλητής της άρσης βαρών και χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμα και η σύντροφός του και πρώην παίκτρια του Survivor Αφροδίτη Σκαφίδα βρέθηκαν στη Γλυφάδα για την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο».

Και οι δύο τους φορούσαν αέρινα πουκάμισα. Συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας επέλεξε ένα ροζ πουκάμισο το οποίο συνδύασε με σκούρο παντελόνι, ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα φόρεσε λευκό πουκάμισο, βερμούδα και sneakers.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και η πρωταθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα διατηρούν δεσμό από το 2021. Μπορεί ο κόσμος του αθλητισμού να γνωρίζει την Αφροδίτη Σκαφίδα από την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ, το τηλεοπτικό κοινό όμως τη γνώρισε από τη συμμετοχή της στο «Survivor 3».

Δείτε τον Πύρρο Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα:

Αφροδίτη Σκαφίδα-Φανή Χαλκιά-Παντελής Βλαχόπουλος-Πύρρος Δήμας
Νίκος Γεωργιάδης-Μαριάντα Πιερίδη-Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα
Αφροδίτη Σκαφίδα-Πύρρος Δήμας
Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα
Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency