Πύρρος Δήμας

Πύρρος Δήμας: Με τη σύντροφό του, Αφροδίτη, στην παρουσίαση του βιβλίου για τη ζωή του

Ο Πύρρος Δήμας ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου, Νίκου Ευσταθίου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Τα Public και οι εκδόσεις Παπαδόπουλος πραγματοποίησαν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Ευσταθίου, «Πύρρος, με το μικρό μου όνομα» στο Public Café Συντάγματος.

Τον Αύγουστο του ’92, ένα μέχρι πρότινος άγνωστο παιδί από τη Χειμάρρα κατακτά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης και παράλληλα τις καρδιές ολόκληρης της Ελλάδας, που τον υποδέχεται σαν ήρωα. Τριάντα χρόνια αργότερα, ο Πύρρος ∆ήμας συνάντησε στον κήπο του τον δημοσιογράφο Νίκο Ευσταθίου, για να μοιραστεί μαζί του τις αφηγήσεις μιας ζωής τόσο συναρπαστικής, που θυμίζει μυθιστόρημα.

Πύρρος Δήμας: Με τη σύντροφό του, Αφροδίτη, στην παρουσίαση του βιβλίου για τη ζωή του

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου που αφορά τη ζωή του, στην οποία έδωσε το «παρών» και η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν απαθανατίστηκαν μαζί από τους φωτογράφους, αλλά ο καθένας χωριστά κρατώντας το βιβλίο «Πύρρος, με το μικρό μου όνομα».

  Γιώργος Μαυρωτάς-Κώστας Γιαννακίδης-Πύρρος Δήμας-Ξένια Κουναλάκη-Νίκος Ευσταθίου/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και η πρωταθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα διατηρούν δεσμό από το 2021. Μπορεί ο κόσμος του αθλητισμού να γνωρίζει την Αφροδίτη Σκαφίδα από την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ, το τηλεοπτικό κοινό όμως τη γνώρισε από τη συμμετοχή της στο «Survivor 3».

Αφροδίτη Σκαφίδα/Φωτογραφία: NDP photo agency
 Νίκος Ευσταθίου-Πύρρος Δήμας/Φωτογραφία: NDP photo agency