Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας: Η πρώτη φωτογραφία από το νέο τους σπίτι -Το ζευγάρι μετακομίζει

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το νέο της σπίτι ανακοινώνοντας στους followers πως μετακομίζει.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας πήραν την απόφαση να μετακομίσουν και το νέο τους σπίτι είναι εντυπωσιακό. Η φωτογράφος και ο ηθοποιός ετοιμάζονται να αλλάξουν στέγη και το ζευγάρι φαίνεται πως κάνει εργασίες στο νέο τους σπίτι προκειμένου να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει την οικογένειά τους.

Η Ρούλα Ρέβη ανέβασε στα Instagram Stories μία φωτογραφία από το νέο της σαλόνι, το οποίο είναι ευρύχωρο, φωτεινό και με θέα σε κήπο.

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας: Η πρώτη φωτογραφία από το νέο τους σπίτι -Το ζευγάρι μετακομίζει

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι σε διαδικασία μετακόμισης με την γνωστή φωτογραφία να μάς δίνει μια γεύση από το νέο της, εντυπωσιακό σπίτι.

Η φωτογράφος και ο ηθοποιός έχουν επιλέξει ένα μεγάλο σπίτι, το οποίο έχει θέα σε κήπο. Το ζευγάρι θυμίζουμε πως έχει επίσης ένα υπέροχο σπίτι στην Τήνο, όπου πηγαίνει κάθε Πάσχα και καλοκαίρι.

Ο Αποστόλης Τότσικας έχει μιλήσει στο Bovary.gr και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων για την οικογένειά του: «Είναι υπέροχο να είσαι μπαμπάς. Κι έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα βρω κι άλλον χρόνο για να είμαι με τα παιδιά, αν και τα καταφέρνω ήδη μια χαρά. Είμαι της ποιότητας του χρόνου. Βλέπω εμένα στα παιδιά. Εζησα σε μια οικογένεια από όπου πήρα πολλή αγάπη. Μέσα μου ήμουν πάντα πολύ ευαίσθητος και απέναντι στις γυναίκες και στα κορίτσια. Από παιδί, στον Βόλο, όταν οι άλλοι της παρέας έκαναν καφρίλες, ένιωθα άσχημα. Οχι ότι δεν έκανα χαζομάρες, αλλά δεν το έπαιζα μάγκας. Ο,τι έκανα το έκανα μετά το δέκα οκτώ μου -κάπνισα, ήπια. Μου άρεσε να υπάρχω σε μια παρέα, να είμαστε όλοι καλά και να περνάμε ωραία. Το ίδιο θέλω και στη δουλειά μου.

Εμαθα να είμαι αληθινός σ΄αυτό που κάνω κι αυτό θέλω να το δώσω στα παιδιά μου. Αν λες την αλήθεια δεν χρειάζεται να θυμάσαι τίποτα, έλεγε, νομίζω, ο Μαρκ Τουέιν και μου αρέσει αυτή η φράση. Γενικά μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα αν λέω ψέματα ή όχι. Δεν μου πάει, έτσι έμαθα. Μπορεί να την πατήσω πολύ εύκολα, γιατί δεν έχω καχυποψία απέναντι στον άλλον, έχω κάτι το αγνό.

Ο έρωτας καθόρισε τη ζωή μου. Οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας ορίζουν μερικές φορές και την πραγματικότητά μας. Η Ρούλα μού άλλαξε όλο μου τον κόσμο προς το καλύτερο. Μου μετακίνησε τον εσωτερικό μου κόσμο και την αντίληψη στα πράγματα. Με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι κι εκείνη στον χώρο και ξέρει πολλά. Είναι πάντα η πυξίδα μου σε οτιδήποτε κι αν κάνω. Είμαστε πολύ δεμένοι».