Σάλμα Χάγιεκ

H Σάλμα Χάγιεκ χορεύει με το μαγιό της και ο σύζυγός της την καμαρώνει

Η σταρ του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγιεκ, απολαμβάνει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της πάνω σε πολυτελές σκάφος.

Η 55χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τρεις φωτογραφίες της με μαγιό και στην πρώτη την βλέπουμε να χορεύει πάνω στο τραπέζι και ο σύζυγός της, Φρανσουά Ανρί-Πινό να την καμαρώνει.

Η Σάλμα Χάγιεκ φοράει ένα μοβ μπικίνι και ο Γάλλος σύζυγός της χαμογελάει καθώς την βλέπει να χορεύει πάνω στο τραπέζι του σκάφους.

Σημειώνεται πως ο βαθύπλουτος σύζυγος της Σάλμα Χάγιεκ, Φρανσουά Πινό, είναι CEO και πρόεδρος του ομίλου Kering, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων brand μόδας στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga,
Bottega Veneta και Alexander McQueen.

Το ζευγάρι είναι πολύ ιδιωτικό όσον αφορά την προσωπική του ζωή – αν και πολλές φορές βλέπουμε κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram– ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πώς ακριβώς γνωρίστηκαν, παρά μόνο ότι συνέβη κατά την διάρκεια ενός πολυτελούς γκαλά στην Ιταλία το 2006. Αρραβωνιάστηκαν το 2007, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την εγκυμοσύνη της Σάλμα Χάγιεκ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Βαλεντίνα Παλόμα.

H Σάλμα Χάγιεκ χορεύει με το μπικίνι της και ο σύζυγός την απολαμβάνει

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια τον τίτλο του sex symbol. Και δικαίως φυσικά, αφού υπήρξε μία από τις πρώτες stars του Χόλιγουντ που ανέδειξε τις πλούσιες καμπύλες της, αποδεικνύοντας πως τα juicy, πληθωρικά κορίτσια είναι sexy.

H Σάλμα Χάγιεκ χορεύει με το μαγιό της και ο σύζυγός της την καμαρώνει

Οι φωτογραφίες της με μπικίνι απέσπασαν πολλά σχόλια από τους 21.3 followers που έχει η ηθοποιός στο Instagram.

H Σάλμα Χάγιεκ χορεύει με το μαγιό της και ο σύζυγός της την καμαρώνει