Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον σύζυγό της

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο κρεβάτι με τα τρία παιδιά και τον σύζυγό της

Ο 21χρονος γιος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του Μάθιου Μπρόντερικ δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία σπάνια οικογένεια φωτογραφία.

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και o Μάθιου Μπρόντερικ είναι παντρεμένοι εδώ και 26 χρόνια. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Μανχάταν το 1997 και το πρώτο τους παιδί, ο Τζέιμς Γουίλκι γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2002. Το ζευγάρι έχει ακόμα δύο κόρες, τις 14χρονες δίδυμες Μάριον και Τάμπιθα.

Για την ιστορία η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε στείλει προσκλήσεις σε 100 φίλους και συγγενείς εκείνη τη μέρα του 1997 και δεν είχε αναφέρει καθόλου τον γάμο της με τον Μάθιου Μπρόντερικ. Οι καλεσμένοι έφτασαν για να παραβρεθούν σε πάρτι και τελικά έγιναν μάρτυρες σε γάμο. Η νύφη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε επιλέξει ένα μαύρο απλό φόρεμα Morgane Le Fay και όχι ένα κλασσικό λευκό νυφικό.

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο κρεβάτι με τα τρία παιδιά και τον σύζυγό της

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ είναι παντρεμένοι από το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Ολη η οικογένεια φωτογραφήθηκε μαζί σε μια υπέροχη, τρυφερή φωτογραφία.

Ολοι μαζί είναι στο κρεβάτι και το χαμόγελο της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μαρτυρά την ευτυχία της.

«Οι σχέσεις είναι δύσκολες. Πάντα ένιωθα ότι ήθελα να επενδύσω περισσότερο. Τον αγαπώ και νομίζω ότι είναι υπέροχος. Είμαι σίγουρη ότι τον ενοχλώ, μερικές φορές με ενοχλεί κι αυτός. Είμαι πολύ περήφανη για το ποιος είναι» έχει σημειώσει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε συνέντευξή της στην προσπάθειά της να περιγράψει το μυστικό του γάμου της με τον Μάθιου Μπρόντερικ.