Σάρον Στόουν

Η Σάρον Στόουν αποκαλύπτει το skin care routine της στα 65

Η Σάρον Στόουν παραχωρώντας μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Air Mail αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στην καθημερινότητά της.

Η δημοφιλής ηθοποιός που το κοινό την είχε ταυτίσει με το στιλ της «μοιραίας» γυναίκας του Χόλυγουντ λόγω των ρόλων της, τώρα εξωτερικεύει μία διαφορετική πλευρά της. Μιλάει για τους γιους της, για την ζωγραφική αλλά και για τη βραδινή ρουτίνα που ακολουθεί πριν τον ύπνο στα 65 της χρόνια.

«Η βασική μου τελετουργία είναι να συμπεριφέρομαι καλά στον εαυτό μου και να του μιλάω καλά», είπε αρχικά.

Τα τελευταία χρόνια όπως είναι γνωστό η ίδια ασχολείται με την ζωγραφική: «Μιλάω στους πίνακές μου σαν να είναι ανθρώπινα όντα, κατά κάποιο τρόπο λειτουργεί σαν να μιλάω στον εαυτό μου, μπορώ να ζωγραφίζω μέχρι τις 4 τα ξημερώματα», πρόσθεσε.

«Έχω τρεις γιους και δεν πάω για ύπνο μέχρι να επιστρέψουν σπίτι και να πέσουν στα κρεβάτια τους, τώρα έχουν μεγαλώσει οπότε μπορεί να καθυστερήσουν».

Σχετικά με το skin care routine που ακολουθεί πριν τον ύπνο αποκάλυψε: «Μου αρέσει να κάνω ένα χαλαρωτικό μπάνιο πριν κοιμηθώ, έχω μια μανία με τα έλαια και τα βότανα. Κάνω επίσης μπάνιο με θαλασσινό αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα και μερικές φορές προσθέτω μηλόξυδο ή μαγειρική σόδα».

Η ίδια δήλωσε πως είναι fan της νύχτας: «Απολαμβάνω τις βραδινές ώρες, τότε μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση, να βγαίνω, είμαι όπως ακριβώς τα νυκτόβια ζώα. Μου αρέσει ο ήχος του νυχτερινού αέρα, να κοιτάζω το φεγγάρι, μου αρέσει αυτή η ησυχία της νύχτας», δήλωσε και πρόσθεσε για την υποψήφια για Όσκαρ ταινία που πρωταγωνιστεί: «Νομίζω γι' αυτό μου άρεσε και τόσο πολύ το Casino γιατί παίζαμε τη νύχτα».