Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη με άψογο και σέξι outfit στο Κολωνάκι

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Σάσα Σταμάτη να ψωνίζει σε μανάβικο με ένα εντυπωσιακό outfit που κολακεύει την ψιλόλιγνη σιλουέτα της.

Η δημοσιογράφος, έπειτα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, επέστρεψε στην πόλη ανανεωμένη και μαυρισμένη, ενώ είναι έτοιμη να ξεκινήσει ολοκαίνουργια projects.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Σάσα Σταμάτη να ψωνίζει φρούτα και λαχανικά από μανάβικο στο Κολωνάκι.

Η δημοσιογράφος πήγε να ψωνίσει τα απαραίτητα εποχιακά προϊόντα για το σπίτι της βοηθώντας τη μητέρα της, η οποία ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον χαμό του συζύγου της.

Η Σάσα είναι πολύ κοντά με την μητέρα της και τον αδερφό της και παρόλο τις απαιτητικές υποχρεώσεις της φροντίζει να περιποιείται και να είναι δίπλα στην οικογένεια της.

Σάσα Σταμάτη

Την προσοχή μας τράβηξε το outfit που επέλεξε η Σάσα Σταμάτη, ένα κομψό σύνολο σε άσπρο και μπλε, το οποίο κολακεύει την ψιλόλιγνη φιγούρα της.

Σάσα Σταμάτη

Το σύνολο είναι από την Elena Makri Mykonos και έχει εντυπωσιακό top με μπούστο που το ιδιαίτερο δέσιμο του κολακεύει το μπούστο, ενώ το κοντό σορτσάκι αναδεικνύει τα πόδια της δημοσιογράφου. Το look ολοκληρώθηκε με αρχαιοελληνικά flat πέδιλα.

Φωτο: NDP

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σάσα Σταμάτη πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση καθώς συμφώνησε με την Barking well media. Ωστόσο το project που θα βρίσκεται στο τιμόνι του δεν είναι προς το παρόν γνωστό.