Φωτογραφία Instagram/Serena Williams

Ετσι είναι η κοιλιά της Σερένα Γουίλιαμς μετά από δύο εγκυμοσύνες -Η θεραπεία σύσφιξης που ακολoυθεί

Η Σερένα Γουίλιαμς φροντίζει το σώμα της, αγαπά τον εαυτό της και αφιερώνει χρόνο σε αυτόν.

Η Αμερικανή πρώην επαγγελματίας τενίστρια, η οποία κατόρθωσε να παραμείνει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης για 319 εβδομάδες, πρόσφατα έγινε μητέρα για δεύτερη φορά.

Η κάτοχος 23 grand slam προβάλει την αυτοπεποίθησή της με τον καλύτερο τρόπο, μέσω φωτογραφιών στο Instagram και υπενθυμίζει στον εαυτό της την αυτοφροντίδα.

Η θεραπεία της Σερένα Ουίλιαμς για τη σύσφιξη της κοιλιάς

Πρόσφατα η Σερένα Γουίλιαμς δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει να κάνει μια θεραπεία σπα που στοχεύει στα σημάδια της κοιλιάς της.

«Το να είμαι εντάξει για να αφιερώνω χρόνο για τον εαυτό μου είναι κάτι με το οποίο πάλευα πάντα», έγραψε στη λεζάντα η πρώην αθλήτρια.

«Επιτέλους άρχισα να είμαι εντάξει και να έχω περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου μακριά», εξήγησε. Στο βίντεο φαίνεται η Σερένα Γουίλιαμς ξαπλωμένη στο κρεβάτι, να απολαμβάνει την θεραπεία σύσφιξης δέρματος στην κοιλιά της.

Μεταξύ άλλων, εξήγησε πώς ξεκίνησε την διαδικασία και τα αποτελέσματα που ήδη έχει δει. «Στο τελευταίο μου ταξίδι στο Παρίσι, μια κοπέλα έκανε δώρο σε εμένα σπα. Ξέρει ότι μετά από 2 μωρά έχω αποδεχτεί την κοιλιά μου.

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Μπορώ να δω την πρόοδο με το δέρμα μου να επιστρέφει στο φυσιολογικό και την αυτοπεποίθησή μου να επανέρχεται. Το σώμα μου ξέρω πώς δεν θα είναι ποτέ το ίδιο μετά τις γέννες», έγραψε.

Η μητέρα δύο παιδιών συνέχισε: «Πάντα θα λατρεύω τα σημάδια μου από τη γέννα, αλλά ήθελα απλώς να ευχαριστήσω τη φίλη μου τη Μία και τη Νατ που με ενημέρωσαν ότι είναι εντάξει να αφιερώνω χρόνο για τον εαυτό μου μακριά από τη δουλειά και τα παιδιά.

Παίρνω έναν τύπο ραδιοφωνικής συχνότητας στην κοιλιά μου και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά», κατέληξε.