Φωτογραφία: Getty Images

Αναγνώστρια χειλιών αποκάλυψε το αξιολάτρευτο σχόλιο του Τζορτζ στη μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον

Μια αναγνώστρια χειλιών αποκάλυψε το αξιολάτρευτο σχόλιο που έκανε ο πρίγκιπας Τζορτζ στη μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, κατά τη διάρκεια της πομπής Trooping the Colour.

Ο 10χρονος φαινόταν από τη μία ιδιαίτερα ενθουσιασμένος αλλά ταυτόχρονα και μπερδεμένος καθώς κατέφθανε η άμαξα όπου επιβιβάζονταν ο ίδιος μαζί με τη μητέρα του και τα μικρότερα αδέλφια του την εννιάχρονη Σάρλοτ και τον άτακτο εξάχρονο Λούι.

Σύμφωνα με την αναγνώστρια χειλιών, Τζούλιετ Σάλιβαν Τζορτζ, η οποία μίλησε στη MailOnline, ο 10χρονος πρίγκιπας είπε στη μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, πως όλοι φαίνονται τόσο χαρούμενοι.

Φωτογραφία: Getty Images

Και πράγματι, η διαπίστωση του Τζόρτζ δεν ήταν τυχαία. Η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον μετά από 6 μήνες από τη διάγνωση του καρκίνου και την ανακοίνωση της κατάστασης της υγείας της, ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές μετά από καιρό.

Φωτογραφία: AP Images

Η βασιλική οικογένεια, όπως διαβάζουμε στη Daily Mail, ήταν σε ετοιμότητα για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά της Κέιτ θα μπορούσαν να απολαύσουν την οικογενειακή τους έξοδο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του παππού τους, βασιλιά Καρόλου.

Μερικές από τις στιγμές του trooping the Colour

Φυσικά το Trooping the Colour είχε πολλά highlights, μερικές στιγμές που έκαναν γύρους στο διαδίκτυο.

Η συγκίνηση της Κέιτ από την πρώτη κιόλας στιγμή που αντίκρισε τον κόσμο ήταν ανεκτίμητη, το ίδιο και το γλυκό και τρυφερό της βλέμμα προς τον σύζυγό της, Γουίλιαμ, αφού χαιρετούσαν τον κόσμο από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Φωτογραφία: Getty Images

Από την άλλη, ακόμη και στιλιστική της επιλογή ήταν αξιοθαύμαστη, αφού κατάφερε και έστρεψε το ενδιαφέρον στον βασιλιά Κάρολο με το φόρεμά της.

Τέλος, μια ακόμη highlight στιγμή ήταν εκείνη που ο φακός εντόπισε το τρυφερό άγγιγμα της Κέιτ προς την κόρη της Σάρλοτ.